Call of Duty: Modern Warfare Open Beta Vine în septembrie, acces timpuriu pentru pre-comenzi

Astăzi, Activision și Infinity Ward au prezentat un joc multiplayer pentru Call of Duty Modern Warfare pe oficialul Call of Duty canalul Twitch și a anunțat un general Open Beta

Ca amintire, pentru prima dată, acest ultim Call of Duty va prezenta multiplayer multiplayer între PC, PlayStation 4 și Xbox One. Gameplay-ul a dezvăluit astăzi includerea gameplay-ului pe platforme și astfel va fi și fazele finale ale beta.

Beta va fi împărțită în patru faze:

  • Numai PS4 (9/12 – 9/13): Acces timpuriu pentru Pre- Comenzi
  • Doar PS4 (9/14 – 9/16): Open Beta
  • All Platform Cross-play (9/19 – 9/20): Acces timpuriu pentru precomenzi
  • Toate platformele Cross-play (21/21 – 9/23): Open Beta

Nu am mers până acum cu Call of Duty: Modern Warfare dar pe baza materialelor pe care le-am văzut, cu siguranță arată ca prima reală revizuire fundamentală a jocului pe care jocul a ajuns în destul de mult timp. Este încă Call of Duty în centrul său – dezvoltatorii nu au dus lucrurile hiperrealiste sau încetinite – ci vizual și mecanic, se pare că acum există mai multă profunzime cu mai multe opțiuni.

Pentru de exemplu, noul sistem Gunsmith permite jucătorilor să modifice și să personalizeze armele ca niciodată.

Și acea varietate este numele jocului în acest an, cu moduri de joc cuprinse între 2v2 în Gunfight, 6v6 tradițional în modurile de joc multiplayer standard, 10v10 și 20v20 incendii și chiar meciuri de până la 100 de jucători în modul de război la sol reînnoit.

A declarat Patrick Kelly, Director Creative și Co-Studio Head, Infinity Ward într-o declarație pregătită:

Scopul nostru cu Modern Warfare este de a reuni toți jucătorii din prima zi pentru a juca împreună. Renunțăm la trecerea sezonului; livrăm un mix de hărți gratuite, o tonă de conținut în urma lansării și dezvoltăm jocul pentru jocuri. Acum testăm live, iar fanii vor încerca singuri luna viitoare în Beta.

Aceasta este o nouă zi pentru Call of Duty multiplayer, iar astăzi este doar începutul – noi avem multe alte dezvăluiri interesante care vin pentru fani pe care abia așteptăm să le împărtășim. ”

Ofertele non-multiplayer se întorc și în acest an, inclusiv o poveste visceral realistă cu un singur jucător și întoarcerea lui Spec Ops misiuni de cooperare .

Call of Duty: Modern Warfare lansează 25 octombrie cu multiplayer multi-platform între PS4, Xbox One și PC. Jucătorii pot pre-comanda pentru acces rapid la versiunea beta.

! Funcție (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *