Call of Duty: Modern Warfare Presedința Tamagotchi a fost anunțată

Continuă să apară noi informații despre noul și foarte așteptatul Call of Duty: Modern Warfare, care va include, de asemenea, Tamagotchi, mici animale virtuale cu care putem interacționa în timpul meciurilor online.

TomaGUNchi, acesta este numele versiunii dispozitivului prezent în shooter-ul în prima persoană, funcționează diferit de cele pe care le-am putea vedea în anii 90 și, de data aceasta, pentru a le alimenta, va trebui pur și simplu să eliminăm adversarii din joc. De asemenea, TomaGUNchi ține evidența ratei noastre de ucidere și este doar unul dintre numeroasele ceasuri de mână pe care le putem debloca și adăuga la inventarul nostru. O altă opțiune este un ceas clasic care ne va arăta timpul real.

Așteptând să aflăm mai multe detalii despre accesoriile pe care le putem debloca pentru avatarul nostru, vă reamintim că prezența servere dedicate în COD Modern Warfare tocmai a fost făcut oficial. Dezvoltatorii au anunțat, de asemenea, că vor putea folosi jucătorii de la consolă mouse și tastatură pe COD Modern Warfare astfel încât jucătorii de PC să poată fi tratați în condiții egale. În capitolul următor al seriei, de fapt, jocul încrucișat va fi prezent, iar confecționarea va avea în vedere sistemul de control utilizat.

The post Call of Duty: Modern Warfare Prezența Tamagotchi a fost anunțată a apărut prima dată pe Jocul joc nebun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *