Campioni Teamfight Tactics – Hextech, noi campioni TFT

Un viitor patch pentru Teamfight Tactics va introduce patru noi campioni, care aparțin tuturor noii origini Hextech. Dar acesta nu este singurul lucru, întrucât patch-urile recente au schimbat și modul în care funcționează câteva trăsături de campion TFT de când jocul a ajuns prima dată în versiune beta – incluzând o reeditare completă a lui Void și modificări mari la Guardians, Knights and Nobles.

 campion - Vi - venind la TFT.

Ghidul campionilor Teamfight Tactics

Ghidul nostru pentru campioni TFT va trece peste toate originile și clasele pentru fiecare campion, precum și o mică explicație despre ratele de scădere și de ce sunt vitale pentru a înțelege cum funcționează TFT.

 Jinx și alți campioni Hextech vin în patch 9.16

TFT Hextech – noi campioni

Odată cu introducerea patch-ului 9.16 vine originea Hextech. Această nouă origine vine cu o abilitate nouă, împreună cu patru noi campioni. Având în vedere că abilitatea lor are legătură cu dezactivarea obiectelor de la echipa adversarului, acestea sunt sigur că vor fi o scuturare masivă care va schimba peisajul metafixului TFT pentru viitorul prevăzut.

 • Hextech Origin
  • (2) Dezactivare 2 articole aleatorii de pe placa inamicului la începutul luptei.
  • (4) Dezactivați 4 articole aleatoare pe bordul inamicului la începutul luptei.

Iată ajustările de astăzi (7/1) #TeamfightTactics. Punctul culminant este creșterea nivelului de scădere la nivelurile 2 și nivelul 3. Ei trăiesc chiar acum!

Ca întotdeauna, feedback-ul este foarte apreciat. Mulțumesc mult tuturor celor care au încercat versiunea beta! pic.twitter.com/3ZBmL27hjZ[19659013Alan—AugustBrowning(@RiotAugust)1iulie2019

Rata de scădere a TFT

Nivelurile jucătorilor afectează ce campioni de nivel veți vedea în magazin în fiecare tura – denumit pe larg ca „rata de scădere”. Este ceva care a fost modificat destul de mult în trecut, cu ratele de scădere actuale au fost împărtășite de August Browning de la Riot Games prin Twitter.

La fel ca și alți auto-combatanți, campionii care sunt dezvăluiți în fiecare actualizare a magazinului sunt în afara. un grup de campioni care au fost repartizați între toți jucătorii. Așadar, dacă ați construit Vayne și observați că oferta de copii Vayne se usucă, vinovatul din spatele secetei ar putea fi unul dintre adversari. Dacă acesta este cazul, puteți vinde Vayne pentru a obține niște bani foarte necesari.

Tabelul de mai jos conține ratele de scădere actuale pentru fiecare nivel de campioni. Dacă doriți să aflați mai multe despre campioanele individuale, consultați ghidul nostru de nivel TFT 9.15.

Nivel 1Tier 2Tier 3Tier 4Tier 5 Lv2 – 100% L2 – N / AL2 – N / AL2 – N / AL2 – N / A Lv3 – 65% L3 – 30% L3 – 5% L3 – N / AL3 – N / A L4 – 50% L4 – 35% L4 – 15% L4 – N / AL4 – N / A L5 – 37% L5 – 35% L5 – 25% L5 – 3% L5 – N / A L6 – 24,5% L6 – 35% L6 – 30% L6 – 10% L6 – 0,5% L7 – 20% L7 – 30% L7 – 33% L7 – 15% L7 – 2% L8 – 15% L8 – 20% L8 – 35% L8 – 20% L8 – 5% L9 – 10% L9 – 15% L9 – 35% L9 – 30% L9 – 10%

Deteriorarea jucătorului TFT

În ceea ce privește patch-ul 9.15 (puteți găsi notele de corecție în patch-ul nostru TFT 9.15 – 9.16 Ghidul Hextech ), daunele jucătorilor au fost reduse de la anumite niveluri de campioni și clasament de stele. Această pagubă este luată dacă pierzi sau tragi o rundă și depinde de ceea ce rămâne pe câmpul de luptă. Vei primi 2 daune, plus următoarele daune suplimentare, în funcție de campionii de pe câmpul de luptă:

 • Nivelul 1
  • 1 stea – 1
  • 2 stele – 2
  • 3 stele – 4
 • Nivelul 2
  • 1 stea – 2
  • 2 stele – 3
  • 3 stele – 5
 • Nivelul 3
  • 1 stea – 2
  • 2 stele – 3
  • 3 stele – 6
 • Nivelul 4
  • 1 stea – 2 [19659010] 2 stele – 4
  • 3 stele – 6
 • Nivelul 5
  • 1 stea – 3
  • 2 stele – 5
  • 3 stele – 8
 • Spiderlings / Elemen tal Golem – 1

Am văzut multă confuzie în ceea ce privește modul în care funcționează picăturile de aur. Iată o diagramă pentru primele 3 runde PVE și ce poate scădea. (Ignoră-mi abilitățile MSpaint)

Rundele PVE după (Krugs / Raptors / Wolves) ar trebui să fie întotdeauna 1 sau mai multe articole sau 5 aur. În curând, avem o rezolvare rapidă. pic.twitter.com/4CY1UDaCmg[19659013Alan—RiotMort(@Mortdog)18iulie2019

TFT Minion reproduce

În ceea ce privește articolele și atunci când scad în fazele Minion ale turei, „Riot Mort” – a Creatorul principal de jocuri de la Riot Games, a fost dus pe Twitter pentru a arăta cum scad elementele în primele trei rânduri ale jocului.

În mod ideal, veți spera că picăturile de obiect depășesc aur în plus pe rând, dar dacă nu aveți ghinion să nu obțineți un singur articol, veți avea cel puțin nouă aur pentru a cheltui în ceea ce doriți.

După primele câteva ture, următoarele runde Minion (Krugs, Lupi și Raptors) vă vor oferi fie cinci aur, fie un element

După ce ați trecut la etapele Minion care au Dragon Rift Herald sau Dragonul Bătrân, veți primi întotdeauna articole, deși acestea pot fi articole combinate în prealabil.

Trăsături TFT

Trăsăturile sunt modul în care fiecare campion este legat de alți campioni din lista dvs.. Cu cât ai mai mulți campioni de la o anumită origine sau o clasă, cu atât sunt mai bune bonusurile care se aplică fiecărui campion aplicabil.

Unii oferă buff-uri pentru anumite statistici, în timp ce altele schimbă fundamental modul în care lucrează un campion. TFT are două trăsături diferite pe care le folosește pentru clasificarea campioanelor individuale.

În timp ce Origini și clase sunt diferite din punct de vedere tematic, ele sunt similare funcțional unele cu altele în modul de funcționare. Originile indică speciile eroului ales, în timp ce Clasa lor este legată de rolurile pe care le îndeplinesc.

Va trebui să construiți o echipă cu aceleași Origini și Clase împărțite pe lista activă. Toate originile și clasele au diferite criterii de deblocare pentru bonusurile lor.

Unii necesită doar câteva pentru ca toate abilitățile lor să le deblocheze, dar altele necesită un set complet de șase. De exemplu, dacă doriți ca echipa dvs. să cuprindă vrăjitori, va trebui să aveți cel puțin trei dintre ei pe câmpul de luptă pentru a obține prima etapă a bonusului de trăsătură.

Acestea trebuie să fie campioni diferiți, ceea ce înseamnă că puteți Nu aveți trei Ahri pe câmpul de luptă și așteptați să le sinergizeze trăsăturile.

În schimb, veți avea nevoie de trei Vrăjitori diferiți pentru a debloca acel bonus, apoi încă trei pentru a debloca rangul doi.

Mai jos sunt două tabele listează fiecare Origine și Clase disponibile, precum și bonusurile pentru câștigarea mai multor campioni pe câmpul de luptă al acelei Origini / Clase.

 Ashe în acest joc, campioana din partea stângă jos, are două articole combinate echipate.

Origine TFT

OriginChampions cu OriginOrigin abilitateOrigin Sinergii DemonAatrox
Brand
Elise
Evelynn
Morgana
VarusAttack-urile demonilor au șansa de a arde toată mana inamicului. și se ocupă atât de mult rue ħsara.Două: 20% Șansă la Mana Burn
Patru: 35% Șansă la Mana Burn
Șase: 60% Șansă la Mana Burn DragonAurelion Sol
ShyvanaDragons sunt imuni la daune magice Doi: Câștigă imunitate de 83% Daune magice Exilul Yasuo Dacă un exil nu are aliați adiacenți la începutul luptei, ei obțin un scut egal cu 100% din sănătatea lor maximă. Unul: Obține un scut egal cu 100% din sănătatea maximă GlacialAnivia
Ashe
Braum
Lissandra
Sejuani
Volibear
Atacurile de la Glacials au șansa de a se potoli timp de 2 secunde. Două: șansă de 25% la Stun
Trei: 35% Șansă la Stun
Patru: 45% Chance to Stun ImperialDarius
Draven
Katarina
SwainImperials face daune duble.Două: 1 Imperial aleatoriu
Patru: Toate Imperialele NinjaAkali
Kennen
Shen
ZedNinjas câștigă X atac de daune și X putere de vrajă. Una: 1 ninja câștigă +40 Daune de atac și + 40 Putere de vrajă
Patru: Toate ninja câștigă +60 Atac Da mage and +60 Spell Power NobleFiora
Garen
Kayle
Leona
Lucian
VayneNobles au +60 de armuri, +60 de rezistență magică și vindecă 35 de sănătăți per atac.
Șase: toți aliații PhantomKarthus
Îngrădit
MordekaiserPhantoms blestemă un inamic aleatoriu la începutul luptei, setându-și HP-ul pe 100. Doi: blestemați un inamic aleatoriu, setați-i pe HP la 100. PirateGangplank
Morminte
Miss Fortune
Pyke
FatePIratele răsucite câștigă până la 4 aur în plus după luptă cu un alt jucător.Three: Câștigă până la 4 aur suplimentar RobotBlitzcrankRobots încep lupta la mana completă.One: Roboții încep lupta la mana voidCho ' Gath
Kassadin
Kha'Zix
Unitățile Rek'SaiVoid acum afectează adevărate daune.Three: Unitățile voide acum afectează adevărate daune. WildAhri
Gnar
Nidalee
Rengar
Atacurile WarwickWild generează stive de furie (până la 5). Fiecare stivă oferă viteză de atac de 10%. Doi: doar aliați sălbatici
Patru: toți aliații
YordleLulu
Macpy
Tristana
Veigar
Gnar
KennenAttacks împotriva Yordles aliatului are o șansă a duce dorul. De asemenea, evită efectele hit-ului.Tree: 30% Chance to Miss
Six: 55% Chance to Miss

Class TFT

ClassChampions with ClassClass skillClass Synergies AssassinAkali
Evelynn
Katarina
Kha 'Zix
Pyke
Rengar
ZedAssassins sare la cel mai îndepărtat inamic la începutul luptei și face mai multe Daune greve criticeThree: + 125% Daune greve critice
Șase: + 350% Daune greve critice BlademasterAatrox
Draven
Fiora
Gangplank
Shen
YasuoBlademasters au o șansă de 35% să lovească de mai multe ori la fiecare atac. Doi: O grevă suplimentară
Patru: două greve suplimentare BrawlerBlitzcrank
Rek ' Sai
Volibear
WarwickBrawlers primesc bonus de sănătate maximă.Două: 300 Bonus Health
Patru: 700 Bonus Health ElementalistAnivia
Brand
Kennen
LissandraElementalistii obțin mana dublă din atacuri.Tree: At the început de luptă, sumă mon a Golem cu 2000HP GuardianBraum
Leona La începutul luptei, toți Gardienii și aliații adiacenți primesc +50 de blindaje pe stivă. Păzitorii nu se tamponează. Doi: La începutul luptei, toți Gardienii și aliații adiacenți primesc +50 de blindaje pe stivă. Gardienii nu se tamponează. GunslingerGraves
Lucian
Miss Fortune
Tristana
GangplankDupă atac, Gunslingers au o șansă de 50% să tragă atacuri suplimentare. Doi: Atacă un alt dușman aleatoriu
Patru: Atacă doi dușmani din raza KnightDarius
Garen
Kayle
Mordekaiser
Macpy
SejuaniEchipa ta ignoră daunele provenite din toate sursele. Două: 15 Daune blocate
Patru: 30 Daune blocate
Șase: 55 Daune blocate RangerAshe
Cumparat
Varus
VayneRangers are șansa de a-și dubla viteza de atac pentru următoarele 3 secunde. Două: șansă de 25% de viteză de atac dublu
Patru: 65% șansă de viteză de atac dublu ShapeshifterElise
Gnar
Nidalee
Shyvana
SwainShapeshifters obțin un plus de sănătate maximă atunci când se transformă.Three: Bonus Maximum Health SorcererAhri
Aurelion Sol
Karthus
Kassadin
Lulu
Morgana
Morgana
Morgana

Răsucitori de soartă răsucită câștiga mana dublă de la atac și aliații au crescut daunele vrăjitoare.Tree: + 45% daune vrăjitoare
Șase: + 100% daune vrăjitoare

Seria de ghiduri Teamfight Tactics

Avem o mulțime de alte alte utilități Teamfight Tactics ghidează paginile pentru confortul dumneavoastră. De ce să nu luați un gander?

Ghid TFT – Prezentare generală a TFT și sfaturi de top pentru a vă câștiga jocuri.

TFT cheat item 9.15 – O colecție de

Comps TFT – O colecție a celor mai bune echipe compune să investească.

Lista TFT nivel 9.15 – Lista completă a nivelului campionilor cu toate abilitățile și statisticile.

Cum se joacă TFT – Noțiunile de bază ale jocului TFT și o explicație a interfeței cu utilizatorul.

TFT gold – Sfaturi pentru câștigând bani cât mai repede în TFT.

TFT beta pass – Aflați totul despre pasul beta, viitori campioni și, în cele din urmă, despre totul despre sezonul următor.

Patch TFT 9.15 – 9.16 Hextech – Obțineți informații despre cele mai recente actualizări ale TFT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *