Campionii Teamfight Tactics [9.16] – TFT Origini și clase

Teamfight Tactics a introdus patru noi campioni în patch-ul 9.16, toate aparținând noii origini Hextech. Abilitatea originii Hextech a trecut prin anumite iterații, dar abilitatea finală a caracterului este destul de puternică și trebuie ținut minte atunci când vine vorba de a pune pe campioni și pozițiile lor. Am văzut, de asemenea, alte modificări la unele dintre trăsături, așa că mai jos sunt versiunile actualizate pentru ceea ce face fiecare trăsătură Campioni TFT.

Noul campion - Vi - venind la TFT.

Ghidul campionilor Teamfight Tactics

Al nostru Campioni TFT ghidul va trece peste toate originile și clasele pentru fiecare campion, precum și o mică explicație despre ratele de scădere și raporturile despre cum se calculează daunele jucătorilor.

Soarta și mormintele răsucite având spatele celuilalt ca cei mai buni prieteni care sunt.

TFT Hextech – noi campioni

Odată cu introducerea patch-ului 9.16 vine originea Hextech. Această nouă origine vine cu o abilitate nouă, împreună cu patru noi campioni. Având în vedere că abilitatea lor are legătură cu dezactivarea articolelor din echipa adversarului, sunt siguri că va fi o scuturare masivă care va schimba peisajul metafetei TFT pentru viitorul prevăzut. Această descriere poate fi modificată până la scăderea notelor de corecție 9.16.

Originea Hextech

Rata de scădere TFT

Nivelurile jucătorilor afectează ce campioni de nivel veți vedea în magazin în fiecare tură – denumit pe larg „rata de scădere”. Este ceva care a fost modificat destul de mult în trecut, cu ratele de scădere actuale au fost partajate de August Browning de la Riot Games prin Twitter.

La fel ca și alți auto-luptători, campionii care sunt dezvăluiți în fiecare actualizare a magazinului se află dintr-un grup de campioni care au fost distribuiți între toți jucătorii. Așadar, dacă ați construit Vayne și observați că oferta de copii Vayne se usucă, vinovatul din spatele secetei ar putea fi unul dintre adversari. Dacă acesta este cazul, puteți vinde la Vayne pentru a obține niște bani foarte necesari.

Tabelul de mai jos conține ratele de scădere actuale pentru fiecare nivel de campioni. Dacă doriți să aflați mai multe despre campioanele individuale, consultați ghidul nostru de listă TFT 9.16.

Nivelul 1Nivelul 2Nivelul 3Nivelul 4Nivelul 5
Nivel 2 – 100%L2 – N / AL2 – N / AL2 – N / AL2 – N / A
Nivel 3 – 65%L3 – 30%L3 – 5%L3 – N / AL3 – N / A
L4 – 50%L4 – 35%L4 – 15%L4 – N / AL4 – N / A
L5 – 37%L5 – 35%L5 – 25%L5 – 3%L5 – N / A
L6 – 24,5%L6 – 35%L6 – 30%L6 – 10%L6 – 0,5%
L7 – 20%L7 – 30%L7 – 33%L7 – 15%L7 – 2%
L8 – 15%L8 – 20%L8 – 35%L8 – 20%L8 – 5%
L9 – 10%L9 – 15%L9 – 35%L9 – 30%L9 – 10%

Daune jucătorului TFT

În ceea ce privește patch-ul 9.16 (puteți găsi notele de corecție în ghidul nostru pentru notele de corecție TFT 9.16), vom vedea alte modificări la deteriorarea jucătorului. Nu numai că daunele au fost reduse de la anumite niveluri de campioni și clasamente de stele, dar acum există modificări ale daunelor cauzate ca bază pentru fiecare etapă. Această pagubă este făcută dacă pierdeți sau trageți orice rundă în care vă luptați (ceea ce este încă posibil, dar mai rar datorită modului URF Orele suplimentare) și depinde de ceea ce a rămas pe câmpul de luptă. Mai jos este o listă cu toate pagubele pe care le vei suferi dacă pierzi o rundă:

TFT Deteriorarea bazei pe trepte

TFT Daune bazate pe campioni

TFT Minion apare

În ceea ce privește obiectele și când scad în timpul fazelor Minion ale turului, „Riot Mort” – un principal designer de jocuri la Riot Games, a luat pe Twitter pentru a arăta cum elementele scad în primele trei rânduri ale jocului.

În mod ideal, veți spera ca picăturile de obiect să depășească aur suplimentar pe rând, dar dacă nu aveți ghinionul să nu obțineți un singur articol, veți avea cel puțin nouă aur pentru a cheltui tot ceea ce doriți.

După primele viraje, următoarele runde Minion (Krugs, Lupi și Raptors) vă vor oferi fie cinci aur, fie obiect (e).

După ce ați trecut la etapele Minion care au Dragon Rift Herald sau Dragonul Bătrân, veți primi întotdeauna articole, deși acestea sunt articole combinate în prealabil. Veți avea, de asemenea, șanse rare de a le vedea în rundele anterioare.

Trăsături TFT

Trăsăturile sunt modul în care fiecare campion este legat de alți campioni din lista dvs. Cu cât ai mai mulți campioni de la o anumită origine sau clasă, cu atât bonusurile se aplică fiecărui campion aplicabil. Unele oferă buff-uri pentru anumite statistici, în timp ce altele schimbă fundamental modul în care lucrează un campion. TFT are două trăsături diferite pe care le folosește pentru clasificarea campionilor individuali.

Deși originile și clasele sunt diferite din punct de vedere tematic, ele sunt similare funcțional unele cu altele în modul de funcționare. Originile indică speciile eroului ales, în timp ce Clasa lor este legată de rolurile pe care le îndeplinesc.

Va trebui să construiți o echipă cu aceleași origini și clase distribuite în lista dvs. activă. Toate originile și clasele au diferite criterii de deblocare pentru bonusurile lor.

Unii necesită doar câțiva pentru a debloca toate abilitățile lor, dar alții necesită un set complet de șase. De exemplu, dacă doriți ca echipa dvs. să cuprindă vrăjitori, va trebui să aveți cel puțin trei dintre aceștia pe câmpul de luptă pentru a obține prima etapă a bonusului.

Aceștia trebuie să fie campioni diferiți, ceea ce înseamnă că nu puteți avea trei Ahri pe câmpul de luptă și să vă așteptați să le sinergizeze trăsăturile.

În schimb, veți avea nevoie de trei vrăjitori diferiți pentru a debloca acest bonus, apoi de încă trei pentru a debloca al doilea rang.

Mai jos sunt prezentate două tabele care enumeră fiecare dintre origini și clase disponibile, precum și bonusurile pentru câștigarea mai multor campioni pe câmpul de luptă al acelei origini / clase.

TFT - Ashe din acest joc, campionul din stânga jos, este echipat cu două articole combinate.

Origini TFT

OrigineCampioni cu OrigineaCapacitatea de origineSinergii de origine
DemonAatrox
Marca
Elise
Evelynn
Morgana
Varus
Atacurile de bază ale Demonilor au 40% șanse de a arde 20 din mana inamicului și de a câștiga ceva manaDouă: a câștigat mana de 15%
Patru: 30% a câștigat mana
Șase: câștigat mana 45%
balaurAurelion Sol
Shyvana
Dragonii sunt imuni la pagubele MagicDouă: Obțineți imunitate de 83% pentru daunele magice
ExilYasuoDacă un exil nu are aliați adiacenți la începutul luptei, câștigă un scut egal cu 100% din sănătatea lor maximă.Unul: Obțineți un scut egal cu 100% din sănătatea maximă
GlacialAnivia
Ashe
Braum
Lissandra
Sejuani
Volibear
Atacurile venite de la Glacials au șansa să se asomeneze timp de 2 secunde.Două: șansa de 25% de a se împiedica
Trei: 35% șansă de a se impiedica
Patru: 45% șansă de a se împiedica
HextechCamille
Jayce
cobe
Vi
Când începe lupta, echipa aliată lansează și detonează o bombă cu impulsuri, dezactivând temporar obiectele inamice din apropiere timp de 8 secunde.Două raze hexagonale: 1
Cu patru raze hexagonale
ImperialDarius
Draven
Katarina
ciobănaș
Imperialele aduc daune duble.Doi: 1 Imperial aleatoriu
Patru: toți imperiali
NinjaAkali
Kennen
Shen
Zed
Ninjas obține daune de atac și putere vraja.Unul: 1 ninja câștigă +50 Daune de atac și +50 Putere vrăjitoare
Patru: Toate ninja-urile obțin +70 daune de atac și +70 putere de vrajă
NobilFiora
Garen
Kayle
Leona
Lucian
Vayne
Nobilii au + 70 de blindaje, +70 rezistență magică și vindecă 35 de sănătăți pe atac.Aliat aleatoriu trei: 1
Șase: toți aliații
FantomăKarthus
înrudire
Mordekaiser
Fantomele blestemă un inamic aleatoriu la începutul luptei, setându-și HP-ul pe 100.Doi: blestemați un dușman aleatoriu, setați-l pe HP la 100.
PiratPasarelă
Graves
Miss Fortune
Pyke
Soarta răsucită
PIratele câștigă până la 4 aur în plus după luptă împotriva unui alt jucător.Trei: Câștigă până la 4 aur în plus
RobotBlitzcrankRoboții încep lupta la mana deplină.Unul: Roboții încep lupta la mana deplină
neavenitCho'Gath
Kassadin
Kha'Zix
Rek'Sai
Unitățile goale acum afectează adevărate daune.Trei: Unitățile vid acum afectează adevărate daune.
SălbaticAhri
Gnar
Nidalee
Rengar
Warwick
Atacurile sălbatice generează stive de furie (până la 5). Fiecare stivă dă 12% viteză de atac.Doi: doar aliați sălbatici
Patru: toți aliații
YordleLulu
Mac
Tristana
Veigar
Gnar
Kennen
Atacurile împotriva aliatului Yordles au șansa de a rata. De asemenea, evită efectele lovite.Trei: 30% Șansă la domnișoară
Șase: 55% Șansă la domnișoară

Jinx și alți campioni Hextech vin în patch 9.16

Clase TFT

ClasăCampioni cu clasaAbilitatea claseiSinergii de clasă
AsasinAkali
Evelynn
Katarina
Kha'Zix
Pyke
Rengar
Zed
Asasinii sar la cel mai îndepărtat inamic la începutul luptei și vor provoca daune adiționale de atacuri greveTrei: + 125% Daune greve critice
Șase: + 350% Daune în criză critică
Maestrul lamelorAatrox
Draven
Fiora
Pasarelă
Shen
Yasuo
Blademasters au șanse de 35% să lovească ori mai multe la fiecare atac.Două: O grevă suplimentară
Patru: Două greve suplimentare
ScandalagiuBlitzcrank
Rek'Sai
Volibear
Warwick
Brawlerii primesc bonus de sănătate maximă.Doi: sănătate bonus 300
Patru: 600 Sănătate bonus
Șase: Bonus sănătate 1000
ElementalistAnivia
Marca
Kennen
Lissandra
Elementistii castiga mana dubla din atacuri.Trei: La începutul luptei, chemați un Golem cu 2000HP
paznicBraum
Leona
La începutul luptei, toți gardienii și aliații adiacenți primesc +50 de blindaje pe fiecare stivă. Gardienii nu se tamponează.Doi: La începutul luptei, toți Gardienii și aliații adiacenți primesc +50 de blindaje pe fiecare stivă. Gardienii nu se tamponează.
GunslingerGraves
Lucian
Miss Fortune
Tristana
Pasarelă
După atac, Gunslingers au șanse de 50% să tragă atacuri suplimentare.Doi: Atacați un alt dușman aleatoriu
Patru: Atacă doi dușmani la distanță
CavalerDarius
Garen
Kayle
Mordekaiser
Mac
Sejuani
Echipa dvs. ignoră daunele provenite din toate sursele.Două: 15 Daune blocate
Patru: 30 Daune blocate
Șase: 55 Daune blocate
pădurarAshe
înrudire
Varus
Vayne
Rangerii au șansa de a-și dubla viteza de atac pentru următoarele 3 secunde.Două: șanse de 25% de viteză de atac dublu
Patru: șanse de 65% de viteză de atac dublu
ShapeshifterElise
Gnar
Nidalee
Shyvana
ciobănaș
Modele de tip Shapeshifters obțin un plus de sănătate maximă atunci când se transformă.Trei: Bonus pentru sănătate maximă
VrăjitorAhri
Aurelion Sol
Karthus
Kassadin
Lulu
Morgana
Veigar
Soarta răsucită
Vrăjitorii câștigă mana dublă din atac și aliații au crescut daunele vraja.Trei: + 40% daune vraie
Șase: + 100% daune vraie

Seria de ghiduri Teamfight Tactics

Avem o mulțime de alte pagini de ghid util Teamfight Tactics pentru confortul dvs. De ce să nu iei un gander?

Ghid TFT (9.16) – Prezentare generală a TFT și sfaturi de top pentru a vă câștiga jocurile.

Fisa de înșelăciune a articolului TFT 9.16 – O colecție a foii de înșelăciune a articolului și a clasamentelor.

Comps TFT – O colecție de cele mai bune echipe de calcule pentru a investi.

Lista nivelului TFT 9.16 – Lista completă a campionului cu toate abilitățile și statisticile.

Cum se joacă TFT – Noțiuni de bază despre jocul TFT și o explicație a interfeței cu utilizatorul.

Aur TFT – Sfaturi pentru a câștiga bani cât mai rapid în TFT.

Trecere beta TFT – Aflați totul despre beta-ul, viitoarele campioane și, în cele din urmă, totul despre viitorul sezon de trecere.

Notele de corecție TFT 9.16 – Obțineți informații despre cele mai recente actualizări ale TFT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *