Capcom Recruiting Fan Resident Evil pentru a testa un joc nou

Capcom se pare că ar putea să se pregătească pentru un fel de anunț privind „19659002” Resident Evil în următoarele luni.

Resident Evil fanitețean Biohaze a venit și a tradus o postare din Capcom Japan cerând comunității de fani Resident Evil ( Biohazard din Japonia) să se înscrie la o rundă de teste referitoare la un joc care urmează. Întrucât Capcom cere în mod special fanilor RE putem presupune că jocul testat este conectat la serie.

Iată anunțul complet:

Toți Resident Evil Ambasadorii,

Vă mulțumim pentru patronajul dvs. în ceea ce privește seria Resident Evil.

Astăzi, vă anunțăm că recrutăm testeri pentru un joc care este în curs de dezvoltare !! [sic]

Suntem interesați să încorporăm feedback-ul tuturor ambasadorilor în dezvoltarea noastră, așa că vă rugăm să citiți detaliile de mai jos și, dacă sunteți interesat să participați, faceți clic pe butonul Intrare.

Desigur, cu Resident Evil 5 și Resident Evil 6 venind la Nintendo Switch în această octombrie este întotdeauna posibil ca această testare să poată fi conectată la aceste versiuni.

Dacă da, ar putea servi chiar ca recompensă de feluri pentru fanii fideli. Biohaze a menționat, de asemenea, că Capcom a ținut o întâlnire cu Resident Evil ambasadorii la sfârșitul lunii iunie, ceea ce înseamnă că compania ar putea avea un interes mai mare în a lua în seamă fanii de mult timp.

Apoi, din nou, este posibil și Capcom pregătește un alt joc nou din serie sau un alt remake.

Chatter a început să se învârtă la începutul acestui an, la scurt timp după lansarea remake-ului Resident Evil 2 când Capcom a lansat un sondaj cerând ce au dorit fanii într-un nou joc și a trecut ceva timp de când a fost lansată atât de necesara revitalizare care a fost lansată Resident Evil 7 .

Există întotdeauna posibilitatea ca noi să vedem un Resident Evil 3 remake după tot sau mult așteptatul Resident Evil 8 ar putea în sfârșit să înainteze.

Numai timpul (sau o lansare oficială) va spune.

! Funcție (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *