Ce este Coin Rush în turul lui Mario Kart?

Mario Kart Tour vine blocat cu o gamă amețitoare de valute, abonamente, tururi și cursuri, și nu toate sunt explicate pe deplin. De exemplu, ce naiba este Rush Coin, și cum îl joci?

Haideți să aruncăm o privire la acest mod rapid și ușor de a câștiga monede pentru cumpărarea de șoferi noi.

Joacă Rush Coin în turul Mario Kart

În afară de a vă impulsiona punctele pe orice curs dat când sunt ridicate, monedele vă permit cumpărați șoferi, karturi și planor direct la magazin, în loc să achiziționeze noi șoferi la întâmplare printr-o tracțiune de țeavă.

Aceste opțiuni de achiziție se schimbă zilnic, iar șoferii și karturile specifice disponibile sunt limitat în funcție de nivelul dvs., cu 9 combinații totale disponibile în fiecare zi când atingeți nivelul 12.

Dacă există un planor sau kart specific pe care doriți să nu-l atrageți niciodată la întâmplare, este plăcut să aveți monede la îndemână, astfel încât să puteți verifica ce este disponibil în magazin în fiecare zi.

În timp ce nu puteți obține decât un număr mic de monede pentru finalizarea curselor, puteți obține mult mai multe odată cu un joc de monedă.

Cu toate acestea, există un schimb mare – pentru a începe un Rush Coin vă cere să cheltuiți moneda de rubine premium, cu mai multe monede împrăștiate pe pistă, în funcție de numărul de rubine cheltuite:

  • Monede x2 – 5 rubine
  • Monede x6 – 15 rubine
  • Monede x10 – 25 rubine

Aveți niște rubine de rezervă pe care să le cheltuiți și doriți să prindeți o tonă de monede simultan? Când sunteți în tur, selectați sau ecranul meniului principal, doar atingeți bara de monede în partea de sus a ecranului.

În prezent, acesta este singurul curs în care poți juca ca Gold Mario și nu vor fi alți jucători pe cursă pentru cursă.

Aurul Mario trage, de asemenea, în monede într-o rază, mai degrabă decât să trebuiască să le lovești direct ca o piesă normală.

Dacă doriți să atingeți cât mai multe monede, stați în mijlocul pistei în permanență în loc să încerce să țese la stânga și la dreapta pentru a lovi monede rătăcite.

Aveți nevoie de ajutor pentru a completa provocările, pentru a vă crește scorul general sau pentru a găsi alte secrete? Marcați lista noastră în creștere Mario Kart Tour ghiduri aici, inclusiv:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *