Cele mai bune jocuri de rulare fără sfârșit pe mobil (iOS și Android)

Dacă v-ați întrebat care sunt unele dintre cele mai bune jocuri nesfârșite de alergare pentru mobil, atunci veți ajunge la locul potrivit! În articolul de astăzi, vă vom oferi o listă cu cele mai bune și alte câteva despre care ați putea sau nu ați auzit până acum!

Oricum, indiferent dacă sunteți nou sau nu gamerul de alergători nesfârșit, unele dintre acestea vă pot oferi cu adevărat un sentiment nostalgic din cauza modului în care au fost create, în timp ce altele vă vor dori să alergați din ce în ce mai mult, peste și Din nou!

Deci, fără alte detalii, iată lista noastră cu cele mai bune jocuri de rulare fără sfârșit pentru mobil!

Jetpack Joyride

Acesta este un joc pe care l-am instalat de ani buni și parcă nu mă lasă să mă plictisesc. Este un joc care are misiuni, tot felul de mașini amuzante și jetpack-uri și este în general ușor de jucat și de obișnuit.

Chiar nu trebuie să vă stresați prea mult în joc și chiar dacă muriți mai devreme, acesta poate fi viabil, deoarece toate monedele pe care le colectați se vor adăuga și vă vor permite să economisiți pentru costumele noi și costumele! L-as recomanda cu siguranta!

Puteți descărca Jetpack Joyride din App Store și Google Play!

Alto’s Adventure

Acest joc frumos te va ține ocupat, pentru că nu numai că are o grafică uimitoare, dar mecanica sa este simplă, minimă și te va lăsa să experimentezi o bucurie (și uneori un fior) ori de câte ori sări peste munții frumoși, prăpastia, în timp ce privești apusuri de soare și mult mai mult.

Dacă doriți un joc relaxant, în care vă puteți bucura de vederi și experiența de ansamblu a jocului, atunci acesta va fi excelent pentru asta!

Puteți descărca Alto’s Adventure din App Store și Google Play!

Alto’s Odyssey

Aceasta este exact ca Aventura menționată anterior, cu excepția celor mai frumoase peisaje și vederi. V-aș recomanda să le încercați pe amândouă, pentru că nu vă vor lăsa dezamăgiți.

Puteți descărca Odyssey-ul Alto din App Store și Google Play.

Robot Unicorn Attack

Trebuie să recunosc, acesta este unul dintre jocurile pe care le-am cunoscut de ani de zile, jucate și îndrăgite de ani de zile, dar, de asemenea, m-a frustrat ori de câte ori am murit chiar în cel mai rău moment posibil! Este un joc absolut incredibil și, dacă știți originalul, cu muzica sa de semnătură, atunci știți despre ce vorbesc.

Acest joc este foarte fain, în timp ce te joci cu un unicorn! Vă recomand cu siguranță să încercați, pentru că vă garantez că va aduce un zâmbet pe față!

Puteți descărca Robot Unicorn Attack din App Store.

Robot Unicorn Attack 2

Acum nu vă faceți griji, utilizatori de Android! Deoarece primul RUA foarte nostalgic nu este disponibil pentru dvs., am enumerat aici RUA 2! Este continuarea primului, dar cu o grafică îmbunătățită și un gameplay îmbunătățit, deci merită cu siguranță!

Puteți descărca Robot Unicorn Attack 2 din App Store și Google Play!

Angry Gran Run

Acest joc are un concept distractiv care se învârte în jurul unei bunicuțe cu aspect drăguț, care a fost închis în azil și care încearcă acum să scape. Cine a spus vreodată că pensionarii au o viață plictisitoare?

Oricum, este un joc minunat clasic de alergare fără sfârșit și, cu siguranță, îți va aduce un zâmbet pe față.

Puteți descărca Angry Gran Run din Google Play și App Store.

Canabalt

Acest joc este foarte simplu și te va duce înapoi la vremurile când jocurile aveau 1-2 culori și o gamă foarte limitată de mișcări. Este distractiv, clasic, simplu și, dacă ești în căutarea unui joc care să nu te bombardeze cu o mulțime de funcții și misiuni și, nu, acesta este minunat.

Puteți descărca Canabalt din Google Play și App Store.

Lara Croft: Relic Run

Nu cred că a existat un joc cu Lara Croft (inclusiv în toate serialele Tomb Raider) pe care nu le-am jucat. Încă de când puteam pune mâna pe un computer și să rulez Tomb Raider (care, atunci când verifici acum, ar părea mai mult ca Minecraft decât orice altceva), am jucat întotdeauna fiecare joc.

Acesta nu a făcut excepție. Este un joc foarte bun și, dacă îți plac atât jocurile Lara, cât și cele fără runner, acesta este cel mai bun. Jocul are o grafică frumoasă, controale ușoare și o atmosferă minunată!

Puteți descărca Lara Croft: Relic Run din App Store și Google Play!

Zombie Run 2

În acest joc veți putea juca ca un zombie la alegere și să alergați pe tot parcursul labirintului, în timp ce aveți grijă să nu luați o întorsătură greșită sau o cădere într-o capcană. Jocul este uimitor, la fel ca Zombie Run (primul), dar cred că acesta este puțin mai bun! Încearcă și anunță-mă!

Puteți descărca Zombie Run 2 din App Store și Google Play!

Agent Dash

Un joc destul de simplu și distractiv, jocul clasic de alergător fără sfârșit, care vă va ține ocupat constant, urmărind stânga și dreapta pentru a evita orice potențial pericol! Este excelent pentru copii, după părerea mea, deoarece nu are prea multe opțiuni și funcții complicate, astfel că accentul principal va fi jocul.

Puteți descărca Agent Dash din App Store și Google Play!

Spre moarte

Acum pentru fanii jocurilor horror, cărora nu le place să vadă zombi la stânga și la dreapta, acest joc este amestecul perfect de aventură, fior, adrenalină și gândire rapidă! Va trebui să fiți în mișcare constant, astfel încât să nu vă mâncați în primul rând!

Cu siguranță sugerez să oferim acestui joc o lovitură dacă vă place scenariul de „apocalipsă zombie”, deoarece este puțin diferit decât toate celelalte jocuri din această listă.

Puteți descărca Into The Dead din App Store și Google Play!

Super Mario Run

Nu putem avea într-adevăr o listă bună fără un joc bun al lui Mario. Din moment ce Mario este unul dintre cele mai vechi jocuri de alergători de platformă făcute vreodată, s-ar putea foarte bine să fie jucat chiar și acum pentru a aduce puțină nostalgie și zâmbete pe fața ta.

Chiar dacă nu este exact ca toate celelalte jocuri din listă, este cu siguranță unul distractiv, pentru că să fim sinceri – cine nu îi place Mario?

Puteți descărca Super Mario Run din App Store și Google Play!

Acum, acestea ar fi toate cele mai bune în opinia mea și, probabil, mai puțin cunoscute jocuri de rulare nesfârșite, există pentru mobil. Desigur, există și altele foarte bune, pe care le voi enumera aici, dar sunt sigur că le cunoști cel puțin câteva dintre ele:

– Subway Surfers (descărcați-l de pe Google Play sau App Store)

– Temple Run (descărcați-l din Google Play sau App Store)

– Temple Run 2 (descărcați-l de pe Google Play sau App Store)

– Sonic Dash (descărcați-l din Google Play sau App Store)

Nu am menționat mai sus aceste jocuri, deoarece sunt deja foarte cunoscute, așa că am încercat să enumerez altele, care sunt puțin diferite! Ce crezi, care dintre aceste jocuri este preferatul tău? Spune-ne mai jos în secțiunea de comentarii de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *