COD: Modern Warfare va fi „impresionant” și se va lăuda cu cel mai mare suport post-lansare al seriei

CALL OF DUTY MODERN WARFARE ESTE JOCUL E3 MAI REZERVAT DIN GAMESTOP SUA

Activision a organizat recent o nouă întâlnire financiară, în cadrul căreia președintele și directorul general al companiei, Coddy Johnson, a discutat despre noul capitol din seria COD.

Descriindu-i pe cei din urmă, liderii Activision nu și-au ascuns entuziasmul, ceea ce l-a determinat pe Johnson să definească jocul ca fiind „Uluitoare“, garantând asta „Nu există niciun alt cuvânt care să îl definească”. Dar nu numai: COO a dorit, de asemenea, să evidențieze eforturile și resursele pe care echipa de dezvoltare intenționează să le dedice pentru susținerea post-lansare a jocului. După ce și-a amintit evenimentul dezvăluit al sectorului multiplayer Call of Duty: Modern Warfare, Johnson a declarat că echipa mai are „Mai multe surprize în conductă”. Printre acestea din urmă, cea mai mare programare de conținut post-lansare din istoria francizei este citat. Deci, se pare că echipa Activision își propune să mențină activă noua comunitate COD chiar și în perioada următoare sosirii jocului pe piață.

În ciuda acestei abordări, cu atenție dedicată și asistenței post-lansare, Activision a subliniat recent că COD seria va menține o frecvență anuală și în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *