COD Modern Warfare va susține mouse-ul și tastatura, de asemenea, pe PS4 și Xbox One

 Call of Duty Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare va reprezenta, de asemenea, o revenire la origini, dar băieții de la Infinity Ward s-au uitat și la prezent și la viitor. Shooterul care vine în octombrie, de fapt, va fi primul din seria care va susține jocul încrucișat între PS4, Xbox One și PC, permițând tuturor utilizatorilor să joace împreună fără nicio limită.

Echilibrul corect va fi asigurat de către implementarea unui sistem de confecționare a meciurilor bazat pe sistemul de control. Cei care decid să utilizeze mouse-ul și tastatura vor fi asociați cu jucătorii care folosesc aceleași dispozitive. Același principiu se va aplica și pentru tampon. Mai mult, un sistem va împiedica oamenii pricepuți să schimbe sistemele de control în timpul meciurilor.

Nu s-a terminat aici! În ultimele ore, un alt detaliu foarte important a apărut pe net: Call of Duty Modern Warfare va susține mouse-ul și tastatura și pe PS4 și Xbox One! Confirmarea a venit direct prin paginile blogului oficial PlayStation. . În mod clar, pentru utilizatorii consolei care decid să joace cu mouse-ul și tastatura, se vor aplica aceleași reguli prezentate mai sus.

Aceasta este, fără îndoială, o veste excelentă, deoarece această alegere va oferi jucătorilor și mai multă libertate de a aborda titlul. Call of Duty: Modern Warfare va fi lansat pe 25 octombrie pe PlayStation 4, Xbox One și PC, de asemenea, într-o ediție a colecționarului, cu un dispozitiv de viziune de noapte numit Dark Edition. Dezvoltatorii au confirmat, de asemenea, că nu au niciun plan pentru includerea luptei royale în COD: Modern Warfare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *