Colecția Halo the Master Chief: 343 industrii motivează amânarea testelor pe computer

Colecția Master Chief pe PC: Testele Halo Reach Începând din iunie

În timpul verii, 343 Industrii echipa și-a anunțat intenția de a organiza o noua sesiune Halo The Master Chief Collection, setat pentru iulie.

Din păcate, unele probleme tehnice au dus recent la un an amânare nedeterminată. În fața acestui inconvenient, casa de software a dorit să ofere mai multe detalii despre problemele care au determinat echipa să ia această decizie. Comunitatea este actualizată de Tyler „Postums” Davis, Coordonator de asistență comunitară și implicare la 343 de industrii.

Printr-un mesaj lung, acesta din urmă a explicat în detaliu obstacolele întâmpinate de echipa de dezvoltare. Mai exact, el a explicat modul în care acesta din urmă s-a luptat în ceea ce se numește „Blocarea erorilor”, sau bug-uri care ar putea împiedica funcționarea corectă a zborului. De asemenea, Davis a explicat cum, înainte de a fi pus la dispoziția jucătorilor Insider, fiecare Test trebuie să treacă mai multe verificări, apelate „Inele“ și organizat pe o scară de la 0 la 3, pentru un total de patru secțiuni, dintre care ultima este tocmai Zborul în sine. În prezent, echipa lucrează la rezolvarea cât mai rapidă a problemelor, pentru a oferi jucătorilor experiență pozitivă în jocuri. Până acum, din păcate, o nouă dată nu a fost partajată pentru viitorul test Halo PC: Colecția Master Chief. Cu toate acestea, echipa a dorit să sublinieze că astfel de întârzieri nu trebuie să alarmeze publicul, deoarece sunt de fapt un semn al dorinței echipei de a atinge standarde de înaltă calitate.

Aștepți aterizarea din Halo: Colecția Master Chief cu anxietate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *