Colecția Halo the Master Chief: Acela puteți transfera date de la jocuri vechi

 HALO THE MASTER CHIEF COLLECTION

Printr-o nouă postare publicată pe blogul său oficial, 343 Industries a confirmat că în curând, prin serviciul Transfer File File, jucătorilor li se va permite să transfere hărți și joc. tipuri din vechile capitole din seria de fotografii Sci-Fi.

Pentru a fi mai precis, utilizatorii interesați de reutilizarea datelor Halo 3, 4 și Reach din colecția mamut vor putea face acest lucru la 12 august când pot importa tipuri de jocuri, apoi 26 august ziua folosită în loc pentru transferul hărților. Așa cum specifică ei înșiși dezvoltatorii, din cauza unor limitări tehnice care nu sunt specificate mai bine de studiu, aceste două ocazii vor fi unice pentru a începe procedura, iar în viitor, nu va fi re-propusă în niciun fel. Prin urmare, va trebui să marcați aceste două date în calendar în cazul în care doriți să vă păstrați datele și în cadrul colecției.

Master Chief Collection Halo este acum disponibil pe Xbox One și este de așteptat să se lanseze pe Windows 10 PC până la sfârșitul lui 2019. Între timp, Halo Reach a ajuns deja pe computerul personal în fazele sale de testare timpurie pe platformă: îl puteți admira în acțiune într-un videoclip de joc 4K. În ultimele zile, setările tehnice și grafice ale acestei noi versiuni a colecției au fost filtrate online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *