Coloana sonoră Red Dead Redemption 2: Scorul original este disponibil

Redemption Redemption Redemption 2

După ce au reînviat emoțiile poveștii lui Arthur Morgan cu coloana sonoră a Red Dead Redemption 2, autorii Rockstar Games confirmă publicarea Scorului Original al RDR2 pe principalele platforme muzicale precum YouTube Music, Apple Music și Spotify.

Dacă prima compilație, accesibilă și pe marile platforme de muzică online, s-a concentrat pe melodiile preluate din joc cu artiști internaționali precum Willie Nelson, David Ferguson și Rocco DeLuca, Scorul original este dedicat exclusiv piese instrumentale compus din Woody Jackson pentru a face epopeea trăită de exploratorii din Red Dead Redemption Frontier 2 și mai epică.

Compilația Music Of RDR2: Original Score este prezentată în colaborare cu Lakeshore Records și se mândrește cu sprijinul și participarea artiștilor și muzicienilor internaționali, inclusiv David Ferguson, Jon Theodore, Arca, Colin Stetson, Senyawa și alții.

În lansarea părții instrumentale a coloanei sonore a capodoperei occidentale lansată la sfârșitul anului 2018 pe PS4 și Xbox One, Rockstar Games preia cu mândrie un fragment din articolul scris de autorii Los Angeles Times pentru a descrie Scorul Original drept „o coloană sonoră completă a vibrațiilor bântuitoare și a chitarelor atmosferice. Original Score by RDR2 are multe de împărtășit cu muzica cinematografică a lui Ennio Morricone și rockul deșert înfricoșător din epoca „Kiko” din Los Lobos, este o experiență imersivă, fină, dar definită cumva și de spațiul negativ ”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *