Control: Conform remedierii, Born to Be „în continuitate” cu Alan Wake și Quantum Break

Remediu, născut pentru a fi în continuitate

Controlul lui dezvoltatorul principal, Mikael Kasurinen, a discutat cu colegii de la Video Game Chronicles despre recepția primită de la Control și a declarat că experiența jucăușă, narativă și de conținut a noii sale acțiuni paranormale este într-o continuitate perfectă cu ceea ce au fost propuse de Alan Wake și Quantum Break.

Amintindu-i intervievatorului că Remediu a primit adresa IP a lui Alan Wake, Kasurinen afirmă că „Când formăm un nou univers al jocului, avem grijă de el și ne gândim mereu la ceea ce am făcut în trecut: nu le facem pur și simplu împreună. Ne uităm la toate jocurile Remedy pentru a obține o imagine de ansamblu și pentru a obține continuitatea ca și cum IP-urile noastre noi și vechi ar putea fi considerate ceva care aparține unui univers comun ”.

„Vreau ca comunitatea să se organizeze pentru a reconstrui puzzle-ul istoriei IP-urilor noastre” , a adăugat autorul documentului Casă de software finlandeză, reiterând că „Nu vreau să le spun ce este, vreau să le înțeleagă singure. Îmi doresc ca oamenii să aibă sentimentul că depinde doar de ei să ajungă la propriile concluzii și, din acest punct de vedere, există multe lucruri în control pentru a pune laolaltă ”.

cât despre relația cu presa iar metodele sunt alese pentru a comunica cu fanii săi pe perioada lungă de dezvoltare a controlului, Kasurinen dezvăluie acest lucru „Mi-am dat seama foarte repede că trebuie să fim foarte atenți la ceea ce spuneam presei. Vreau ca jocul pe care să-l persecuti puțin: unele dintre lucrurile pe care le veți vedea nu vor avea niciun sens în acel moment precis, dar vă servesc să vă gândiți diferit, deoarece vor continua să vă dea bătăi de cap în ceva timp ”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *