Control: remediu discută noul joc Plus, provocări de supraviețuire și modul foto

 Dezvoltatorii de control văd un viitor luminos pentru jocurile cu un singur jucător

Pe ​​măsură ce data de lansare a controlului se apropie, autorii de remediu explică dacă modul fotografic, provocările de supraviețuire și noul joc Plus vor fi prezenți la ieșire, dacă ajung după lansare sau dacă, în schimb, nu sunt furnizate de către autori în urma lui Sam Lake.

În sesiunea profitabilă de întrebări și răspunsuri susținută de băieții Remedy pe paginile IGN.com, software-ul finlandez Directorul de comunicații al casei, Thomas Puha, a abordat toate cele trei subiecte începând cu Modul foto : „Da, va exista un mod fotografic, dar va ajunge printr-o actualizare post-lansare, vom lucra pe după ce ne-am dat respirația odată ce ne-am asigurat marketingul și distribuirea jocului „.

În ceea ce privește modul New Game Plus Puha relatează că „ este ceva am vorbit despre noi dezvoltatori, dar, din păcate, există unele constrângeri de proiectare a jocului și motivele tehnice care ne împing să nu o introducem, ci și pur și simplu din lipsă de resurse ”.

Dacă pentru Jocul Nou + nu pare să existe nicio speranță datorită naturii Metroidvania de titlul și dificultățile întâmpinate de autorii Remediului în integrarea acesteia în progresia aventurii, cu provocările auxiliare care urmează să fie dezvoltate în paralel cu povestea Puha se dovedește a fi decisiv mai deschisă ideii care declară că „pentru moment nu preveim adăugarea de provocări sau modalități bazate pe supraviețuire, dar să vedem ce se întâmplă după lansare. Al nostru este o echipă cu adevărat mică, așa că trebuie să alegem cu grijă deosebită ce proiecte trebuie realizate. Oricare ar fi modul alternativ al jocului pe care l-am putea face, va trebui să se adapteze întotdeauna lumii Controlului. În joc, de exemplu, există deja „Alertele Biroului”, activități improvizate care vor solicita utilizatorului să se mute la Casa cea mai veche pentru a îndeplini anumite sarcini și lupte cu mini-șefi ”.

lansarea Controlului este programată pentru 27 august pe PC, PS4 și Xbox One. Între timp, vă reamintim că în aceste pagini veți găsi informațiile noastre detaliate despre narațiunea jocului și sursele de inspirație ale Controlului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *