Controlează un glob ocular plutitor în Witcheye, disponibil acum pe mobil

Înăbușită în umila ei mică colibă, o vrăjitoare are tendința unei curățări de primăvară. În timp ce ea își șterge una dintre comode pline de ingrediente vrăjitoare, un cavaler misterios are loc și fură totul la vedere. Prinsă complet în gardă, vrăjitoarea se transformă în acțiune transformându-se într-un mistic … globul ocular?

Witcheye este un nou platformer 2D care se întoarce în zilele Super Nintendo și Sega Genesis, cu arta pixelă colorată și detaliată și coloana sonoră retro. Witcheye este proiectat de Peter Malamud Smith, creatorul adaptării jocului NES a romanului clasic The Great Gatsby.

Folosind controale simple la atingere, jucătorii vor trece peste ecran pentru a lansa Witcheye în orice direcție doresc. Dacă doriți să opriți tot ce trebuie să faceți este să atingeți ecranul. Jucătorii vor trebui să utilizeze câteva manevre complicate pentru a trece prin cele șase lumi vibrante care așteaptă această vrăjitoare.

Cu peste 50 de niveluri, aventura vrăjitoarei nu este pentru cei slabi de inimă! Medii noi, dușmani complicat și șefi masivi o așteaptă în căutarea ei pentru a-și reveni ingredientele. Unii dintre acești șefi arată destul de formidabil datorită artei clare a pixelilor, așa că pregătește-te pentru o luptă!

Witcheye este disponibil acum în App Store și Google Play Store pentru 2,99 USD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *