Copiii Morta se prezintă într-un nou trailer, a anunțat data lansării

Printr-un comunicat de presă, editor Studiouri pe 11 biți și studioul de dezvoltare Dead Mage sunt încântați să anunțe că este foarte așteptat roguelike Copii din Morta va ajunge pe PC pornit 3 septembrie, în timp ce versiunile jocului pentru Xbox One, Nintendo Switch și PlayStation 4 vor fi disponibile începând de la început 15 octombrie. O nouă remorcă a fost publicată și pentru ocazie.

Copiii Morta este povestea unui ținut îndepărtat, care tratează totuși probleme apropiate vieții noastre de zi cu zi. Este o poveste cu emoții simple pe care o cunoaștem cu toții atât de bine și pe care o apreciem mai mult decât îndrăznim uneori să recunoaștem: iubire și speranță, dorință și incertitudine, în final pierdere și sacrificiu pe care suntem dispuși să le facem pentru a-i salva pe cei de care ne pasă cel mai mult.

Jocul vă va permite să alegeți unul dintre membrii unei familii de luptători. Fiecare personaj va avea o serie de abilități și tehnici speciale de luptă. Lumea este atinsă de corupție și este în continuă evoluție; orice pădure, temniță sau templu pe care o veți explora vreodată nu va fi niciodată aceeași, garantând o experiență unică în fiecare sesiune de joc.

În prezent, Copiii Morta este disponibil pentru precomandă prin Steam, cu o reducere de 10% la prețul inițial. Dacă ați încercat anterior demo-ul și v-ați bucurat de joc, atunci aceasta este o oportunitate de a-l cumpăra și a economisi câțiva euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *