Craft Legend Trucuri: sfaturi și ghid pentru a deveni cel mai bun și mai puternic erou

În articolul de astăzi vom acoperi toate sfaturile și legăturile Craft Legend pe care le-am descoperit până acum pentru a vă ajuta să deveniți mai puternici și să scăpați de toate încercările care vă așteaptă.

De la băieții care aruncă pui la stânga și la dreapta în Introducerea jocului, puteți spune probabil că va fi un joc destul de interesant, cu interacțiuni destul de distractive, care – indiferent dacă doriți sau nu – vă vor face să râdeți sau să râdeți. Acum, în joc, veți avea o mecanică destul de bună Minecraft-y, având în vedere că trebuie să colectați materiale, să distrugeți obiecte de mediu și chiar să plantați copaci (și multe altele).

Deci, dacă doriți să aflați toate secretele noastre pe care le știm până acum, să nu pierdem încă o secundă și să ne aruncăm chiar în Sfaturi și trucuri Legendă Craft chiar aici mai jos!

Începeți prin învățarea elementelor de bază

Însăși elementele de bază ale jocului se învârte în jurul tău colectând resurse și materiale pentru a putea ambarcațiuni, haine, blocuri și multe altele. Nu numai că, ci veți putea explora întreaga lume deschisă pentru a aduna tot felul de materiale aleatorii, unice și rare pentru a vă ajuta să creați tot felul de articole pentru a vă juca jocul mult mai ușor.

Ați sugera să începeți mai întâi să explorați zonele, pentru că aveți încredere în mine, veți avea de făcut o mulțime de explorări. De asemenea, aruncați o privire la toate lucrurile pe care le puteți crea, îndreptându-vă pe fila „Artizanat” și apoi derulați toate opțiunile, deoarece asta vă va arăta toate materialele de care aveți nevoie pentru confecționarea lucrurilor, precum și toate articolele disponibile.

Colectați toate piepturile pe care le vedeți

În joc, veți vedea adesea niște cutii aleatorii, indiferent dacă vă aflați în oraș sau adânc sub suprafața Pământului, explorând adâncurile. Încercați întotdeauna să mergeți lângă ele și să le deschideți, deoarece sunt pline de pradă, care cu siguranță vor veni la îndemână în joc.

Cheile pot conține tot felul de resurse sau obiecte întregi, deci asigurați-vă că le deschideți. De obicei, casetele care se găsesc în locații mai îndepărtate, cum ar fi în subteranul adânc (unde veți avea nevoie de o torță pentru a vă face drum, dar vom vorbi despre acest lucru într-un pic) conțin un lot mult mai bun decât cele pe care le veți găsi pe suprafața sau în zonele sigure.

Când explorați, încercați să vă întoarceți întotdeauna găsirea și deschiderea cuferelor (dacă vedeți una), deoarece va merita calea și timpul.

În mod sigur, asigurați-vă că aveți o torță suplimentară sau două

Când vă veți îndrepta în subteran, va trebui să aveți o sursă de lumină, deoarece acolo puteți ascunde niște monștri cu adevărat puternici, care nu sunt distractivi la toate pentru a face față. Vă sugerez să accesați meniul „Craft” și să atingeți funcționalul -> Iluminatul, apoi verificați ce torțe puteți crea pentru nivelul dvs. curent și cu materialele pe care le aveți.

Este mai bine dacă ai întotdeauna o torță pregătită, deoarece atunci când te afli în afara zonei sigure, vei evita un pericol potențial care ar putea fi înainte. Puteți verifica ce materiale au nevoie de torțele din meniul Craft atunci când le puteți crea.

Un alt lucru foarte important în legătură cu păstrarea torțelor, este să vă asigurați că deschideți geanta (după ce ați făcut o torță) și să atingeți un slot rapid pe articolele dvs. (în mijlocul ecranului), astfel încât să puteți rapid echipează-le fără să deschizi geanta și căutându-le peste tot.

Aveți întotdeauna un drum de întoarcere la siguranță

O cale sigură de întoarcere la siguranță ar însemna o modalitate de a vă întoarce repede în zona sigură, în cazul în care foamea dvs. crește sau în cazul în care bara de sănătate este redusă. de la lupta împotriva monștrilor.

Puteți găsi în geantă articolul mărginit de culoare mov numit „Town Crystal”, pe care ar trebui să-l utilizați ori de câte ori sunteți departe de oraș și subteran adânc, pentru a vă putea întoarce rapid la siguranță. Dacă este nevoie, puneți-l în bara de articole rapide, deoarece va veni la îndemână.

Îmbunătățiți-vă băncile de lucru

Băncile dvs. de lucru vor debloca mai multe obiecte pentru artizanat atunci când le actualizați, deci asigurați-vă că încercați să faceți acest lucru din timp în joc. Vă sugerez acest lucru, deoarece este foarte ușor să faceți upgrade la Masa de lucru din cupru și Cuva de cuplu, deoarece fiecare necesită doar 2 cupru și 100 de argint.

Amplasați câteva angrenaje

Indiferent unde vă aflați în joc și ce faceți, cu siguranță, ar trebui să verificați echipamentul pe care îl puteți ambarcați, deoarece va face o mare diferență atunci când aveți diverse întâlniri.

Puteți verifica uneltele pe care le puteți efectua în fila Craft -> Gear și puteți vedea ce aveți echipat în prezent când mergeți la interfața principală și atingeți colțul din stânga sus și atingeți pichexa.

Completează-ți căutările

Când începi jocul, vei putea vedea căutările tale în partea stângă a ecranului. Verificați-le și decideți cum doriți să jucați. Există două modalități prin care poți parcurge acest lucru:

– urmând linia de căutare de la început

– adunând și făcând lucrurile tale în joc și completând căutările atunci când nu mai ai nimic de făcut.

Prefer personal să merg mai întâi să adun o tonă de articole și să-mi croiesc uneltele, să explorez, să mă obișnuiesc cu diferitele medii și apoi, când nu mai am nimic altceva de făcut (sau pur și simplu mă plictisesc să adun), să finalizez căutările. și să revendice EXP-ul pe care îl dau.

Dacă alegeți să mergeți la căutări de la bun început, este și o opțiune, și nici una rea. Decideți pur și simplu cum doriți să faceți acest lucru, deoarece, în orice fel, nu veți pierde prea mult din partea EXP, deoarece, dacă veți întâlni monștri în subteran, veți primi EXP atunci când îi omorați.

Alte câteva sfaturi și trucuri Craft Legend:

– Când vedeți un bloc scânteietor pe pământ, încercați să mergeți la mine, pentru că, de obicei, înseamnă că există ceva metal prețios acolo merită să-l obțineți.

– Asigurați-vă întotdeauna că aveți Poțiuni de sănătate cu dvs., în special atunci când mergeți să explorați.

– Puteți fi liber să explorați zona sigură în orice moment, fără teamă să vă atacați (zona sigură este marcată cu un cerc albastru în jurul orașului și în subteran).

– Conectați-vă în fiecare zi la joc pentru a solicita recompense gratuite! Ar trebui să vă autentificați în fiecare zi, până în ziua 7 (în special în ziua 7), deoarece veți primi un animal de companie Shiba Inu! Este super adorabil și este gratuit!

Acestea ar fi toate sfaturile și trucurile noastre despre Legenda Artizanală pe care le avem pentru tine chiar acum! Știți câteva sfaturi și trucuri de joc mai utile pe care doriți să le împărtășiți cu restul jucătorilor? Lasă-le jos în secțiunea de comentarii de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *