Crash, Spyro și IP-uri clasice: Activision vă invită să rămâneți în acord cu noutățile

Crash, Spyro

Recent, pictogramele din Crash Bandicoot iar iubitul Spyro au primit o primire foarte pozitivă din partea comunității de jocuri video, împingând-o pe Activision să discute posibilul lor viitor.

De fapt, în cadrul unei noi întâlniri financiare, conducerea companiei a oferit comentarii foarte interesante pe această temă. În special, președinte Robert Kostich a spus: „Dacă te uiți Trilogia Crash N.Sane, Trilogia renunțată la Spyro, și Crash Team Racing, toate sunt jocuri incredibile pe care echipele noastre le-au modernizat excelent pentru platformele de astăzi. Pentru a-și evidenția acceptarea, Kostich a subliniat cum singura trilogie dedicată Crash a putut ajunge la 10 milioane de exemplare vândute!

Având în vedere aceste rezultate, nu este surprinzător faptul că președintele a reamintit modul în care acest răspuns „A reafirmat natura de durată a acestor francize” pentru companie. Dar Kostich a mers mai departe, afirmând: „Când ne uităm la catalogul nostru IP, credem că există multe IP-uri în care fanii ar dori să joace din nou, deci pe asta, aș spune să rămân reglat pentru câteva anunțuri viitoare. Dar pe lângă remasterile simple, există, de asemenea, mai multe oportunități acum pentru a inova și a se gândi conținut complet nou pentru aceste IP (…) „.

Pe scurt, se pare că IP-urile clasice ale Activisionei ar putea profita de această situație favorabilă pentru a reveni la acțiune: ce ai dori să vezi anunțat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *