Cum să aterizezi în cerul lui Nimeni

La fel cum trebuie să înveți să zbori Fără cerul omului, la fel trebuie să înveți să aterizezi. Pentru a ajunge dincolo de stele, nu poți pur și simplu să îndrepți nava pe o planetă și să te aștepți să ajungă la suprafață în siguranță. O aterizare afectată poate duce la deteriorarea semnificativă a navei dvs. spațiale.

Din fericire, acțiunea mecanică de aterizare în Fără cerul omului este usor. Iată cum se face:

  • Pe computer: Apăsați „E”
  • Pe PS4: Apăsați „Square”
  • Pe Xbox One: Apăsați „X”

Când pot ateriza nava mea spațială?

Odată ce traversați atmosfera unei planete și vă îndreptați spre suprafața sa, jocul vă va spune când puteți ateriza. Acesta va afișa unul dintre butoanele corespunzătoare de mai sus. De exemplu, pe PC se va spune „Apăsați„ E ”pentru a ateriza când veți ajunge suficient de jos.

Desigur, puteți începe secvența înainte de a vă solicita, dar trebuie să fiți totuși relativ aproape de suprafață pentru a face acest lucru. Deși nu este exact, este undeva între ceea ce am estimat la 30 de metri de pământ.

Merită menționat faptul că nava dvs. se va așeza pe aproape orice suprafață, indiferent cât de lată sau subțire ar fi această suprafață. În timp ce doriți să aterizați pe terenul majoritar plat, nava dvs. spațială se oprește întotdeauna un pic înaintea locului în care apăsați butonul de aterizare. Pentru a evita acest lucru, inițiați secvența un pic înainte de LZ dorit pentru a vă asigura că vă apropiați cât mai mult de locul dorit.

În cazuri extreme, m-am cocoțat pe marginea unei stânci sau a unui munte și am căzut la moarte.

Tranzacționarea posturilor și structurilor cu plăcuțe de aterizare

De-a lungul călătoriei tale, este inevitabil să întâlnești alte extraterestre și structuri extraterestre. Unele dintre acestea vor avea placi de aterizare. Aici, tot ce trebuie să faceți este să treceți peste cercul verde pulsant de pe placa de aterizare și să apăsați butonul corespunzător.

Nava dvs. se va regla automat pentru o retragere perfectă.

Nu zburați prea repede

Dacă zbori prea repede, nu îți poți aprinde nava. Dacă nu sunteți pregătit, vă puteți deteriora puternic nava rulând într-o stâncă sau o structură. Deci fii atent!

Aceasta este tot ce trebuie să știți despre aterizare în interior Fără cerul omului. Acum că Dincolo actualizarea este afară, există o lume cu totul nouă pentru a explora acolo. De la noile planuri la îmblânzirea animalelor și explorarea VR, NMS în sfârșit se conturează jocul care a fost promis.

Pentru mai multe, asigurați-vă că vă îndreptați spre Fără cerul omului ghiduri pagina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *