Cum să completezi Luna & # 039; s Calling Quest în Destin 2: Shadowkeep

În Destin 2ultima expansiune, Shadowkeep, Eris Morn o face să se întoarcă din Destin. Acum este bântuită de coșmarurile din trecutul ei. În seria de apeluri Luna Calling, veți rezolva puzzle-uri, colectați echipamente puternice și ușurați sarcina nesfârșită a unui fost Gardian.

Iată cum să începeți și să finalizați fiecare pas din Calling Luna.

Două lucruri importante de notat: Luna Calling este o căutare săptămânală cu cerințe diferite pentru fiecare pas. Acest articol va fi actualizat cu noi pași pe măsură ce vor deveni disponibili. De asemenea, va trebui să terminați povestea principală a Shadowkeep pentru a începe Calling Luna.

Bounty

Pentru a începe prima căutare în Calling Luna, trebuie să ridicați recomanda lunară Spelunking de la Eris pe Lună. Vei fi îndrumat să explorezi trei sectoare pierdute separate pe Lună.

Fiți conștienți că dușmanii din fiecare sector pierdut de lună au un nivel de putere mai mare decât probabil că veți deține imediat după terminarea campaniei. Cele trei sectoare pierdute, locațiile și puterea asociată sunt:

  • Împărtășirea K1 în ancora lumii: Putere 860.
  • Cartierele echipajelor K1 din Hellmouth: Putere 880.
  • K1 Logistica în Archer’s Line: Putere 870.

Iată o hartă care arată fiecare sector pierdut:

Fragmentul de date

După ce completați cele trei sectoare pierdute de mai sus, veți primi fragmentul de date pentru firewall. Acum, următorul tău pas în Apelarea Lunei este să introduceți Apocalipsa K1 în portul Sorrows. Veți avea nevoie de un nivel de putere care să se apropie 890 pentru a o traversa în siguranță.

Odată intrat, nu trebuie să omori nimic. În schimb, tot ce trebuie să faci este să ajungi pe arena șefului și să intri în conducta din spatele lui. Veți găsi o ușă pe care acum o puteți deschide cu fragmentul de date.

În camera alăturată, veți vedea o consolă cu un inel portocaliu strălucitor. Apăsați și mențineți apăsat butonul Interact („Square” pe PS4, „X” pe Xbox One și „E” în ​​mod implicit pe PC) și veți depune fragmentul de date.

După depunere, veți primi misiunea Memory of Sai Mota.

Secvența

Toate dovezile actuale sugerează că urmările memoriei lui Eris (din care Memoria lui Sai Mota este prima) vor avea pași similari. După ce parcurgeți toți pașii, vă întoarceți la punctul de călătorie rapid al Sanctuarului și intrați pe portalul verde pentru a ajunge la Eris în Abisul Enduring.

Mai jos este lista noastră cu cerințele fiecărei căutări și două modalități bune de a îndeplini fiecare.

Memoria lui Sai Mota

Această căutare vă impune să colectați 20 de fragmente de colier ucigând dușmani de coșmar cu abilități Arc. Aceste abilități includ:

  • Corpul tău de corp atunci când este oprit
  • Orice coșmar ucide cu grenada
  • Orice omor cu un Super bazat pe Arc

Inamici puternici (Ogrele, vrăjitorii cu bară galbenă, șefi etc.) acordă 3 fragmente, clasează și dosează Coșmaruri (Acoliți, Thrall etc.) acordare 2. Fiți conștienți că trebuie să fiți cel care să atingeți lovitura ucigătoare cu abilitățile dvs. de a căuta credit.

Metoda agricolă 1: Patrol Sorrow's Harbour, deoarece Nightmare Ogres și asociați Acolytes și Thrall vor genera în jurul dvs. rezonabil în mod regulat. Folosiți tot ce vă stă la dispoziție pentru a ucide cât mai multe coșmaruri.

Metoda 2 de agricultură: Întoarceți-vă în sectorul pierdut din revelația K1 și grăbiți-vă spre zona șefului. Va trebui să omori două coșmaruri de vrăjitor de bar galben pentru a-l naște pe șef. Între 2 și 4 Acolyte Coșmarurile vor naște cu el. Omoară-i pe toți, călătorește rapid în Sorrow's Harbour și fă-o din nou.

Memoria lui Vell Tarlowe

Dupa resetarea saptamanii viitoare si cu conditia ca ai finalizat misiunea Memory of Sai Mota, vorbesti cu Eris si vei primi Memoria lui Vell Tarlowe Quest.

Primul pas este finalizarea misiunii de reluare a poveștii din acea săptămână. Nu trebuie să finalizați nicio misiune specifică, doar cea selectabilă de pe harta Lunii.

După ce ați terminat misiunea, măcinarea începe.

Pentru această căutare, va trebui să colectați Marcați fragmente ucigând coșmaruri în vânătoare de coșmar cu abilități de corp. Nu trebuie să aveți abilitatea dvs. de a-și închide victima pentru a-i socoti. Tot ce ai nevoie este să faci lovitura ucigătoare cu atacul tău corp.

Nu există o metodă bună de cultivare pentru această căutare. Cel mai bun pariu este să adunați un foc de foc și să le rugați să vă ofere fiecare coșmar de coșmar care pot.

Dacă sunteți un jucător solo, acesta ar putea fi un slog. Încercați să intrați în canalul de chat al echipei (voce sau text, dacă este disponibil) și cereți colegilor de ajutor.

Acest pas vă va duce la câteva vânătoare, dar dacă sunteți eficienți, nu mai mult de 3 sau 4.

Și așa completezi urmărirea de memorie Luna Calling în fiecare săptămână în Destiny 2: Shadowkeep.

Vezi cealaltă noastră Destin 2 ghidați în timp ce sunteți la ea:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *