Cum să faci aur – cele mai bune metode de cultivare – Ghiduri de jocuri pro

Al nostru World of Warcraft: Ghid clasic de realizare a aurului prezintă cele mai bune metode pentru agricultură și obținerea aurului în joc! Aurul este mult mai greu de întâlnit în vechea școală WoW și veți avea nevoie de el pentru o varietate de lucruri care să vă ușureze viața atunci când vă jucați.

De ce am nevoie de aur?

Este important să înțelegeți că aurul este mult mai greu de făcut în versiunea clasică a World of Warcraft. Jucătorii care au jucat înapoi la prima ieșire a jocului, își amintesc mult timp de la nivelurile 30 până la 40, unde trebuia să economisești o grămadă de aur pentru a obține prima montare. Acest lucru este incredibil de important, deoarece veți dori imediat o montare. A te deplasa în joc este o durere uriașă, vei fi obligat să parcurgi trasee de zbor și să alergi (încet) pentru a ajunge acolo unde trebuie să mergi. Prima dvs. montare în Clasic este una dintre marile upgrade-uri pe care le obțineți și face ca ușor să treceți pe hartă.

profesii

Unul dintre cele mai bune moduri de a face aur este să adopți profesii foarte devreme în joc, practic imediat ce vor fi disponibile. Adunarea profesiilor în special sunt cele mai bune pentru a câștiga bani. Veți dori să alegeți două dintre minerit, ierburi și minunat. Alegeți orice credeți că va împlini cel mai bine cu ce profesie ați putea dori să faceți atunci când veți atinge nivelul 60. Mineritul merge cu Fieraria, Herbalismul merge cu Alchimia, iar Skinningul merge cu prelucrarea pielii.

Ar trebui să faceți acest lucru în timp ce vă ridicați nivelul, deoarece capacitatea dvs. de a obține resursele este legată de nivelul de abilitate în profesia specială de adunare. În World of Warcraft normal, puteți aduna tot ce doriți și puteți câștiga în continuare puncte de îndemânare și obține materiale. În WoW Classic, trebuie să aveți un anumit nivel de abilitate pentru a aduna resursa.

Economisind bani

Găsiți un mag care să vă ofere mâncare / băutură

Mâncarea și băutura sunt destul de importante și probabil vei avea întotdeauna nevoie de unele pentru a-ți recupera sănătatea și mana. În loc să îl cumpărați, încercați să faceți prieten cu un Mage și faceți-le să le creeze pentru voi. Dacă nu aveți un prieten sau un partener de breaslă, există jucători care vor rămâne în orașele principale care vă vor vinde probabil cu o fracțiune din costuri, atunci veți cheltui la un furnizor.

Nu cumpărați fiecare îndemânare

Când preiați noi abilități din partea formatorului, nu trebuie să vă apucați de fiecare dintre cele disponibile. Cumpărați-le doar pe cele pe care intenționați să le utilizați, există o mulțime de abilități care nu sunt deloc utile sau nu vor fi utile pentru construcția pe care o executați.

Mod de realizare a aurului în WoW Classic: Metode agricole

Iată câteva modalități specifice de a câștiga bani în versiunea vanilată a World of Warcraft!

Cumpărați scăzut și vindeți ridicat în casa de licitații

Aceasta a fost cea mai comună strategie pentru cultivarea aurului pe durata de viață a World of Warcraft. Aceasta poate fi însă o strategie pe termen lung, așa că, dacă aveți nevoie de aur imediat, atunci poate doriți să luați în considerare unele dintre celelalte opțiuni.

Ceea ce vrei să faci este să aduni destul aur pentru a cumpăra atât Shadowfang-ul cât și lama Assassin din casa de licitații. Acestea vor inunda piața din cauza câtorva persoane vor juca jocul în primele etape ale lansării. Puteți, apoi, să sperăm să le vindeți în câteva luni, când surplusul de articole a scăzut și cererea a crescut. Acest lucru ar trebui să vă aducă un profit destul de ordonat, dar din nou acesta este un joc mai pe termen lung.

Pentru a merge mai departe cu aceasta, puteți utiliza câteva adaosuri pentru Casa de licitații. Atât vânzătorul, cât și Aux, vă vor ajuta să aflați ce puteți achiziționa sub valoarea de piață și vă vor oferi șansa de a le vinde la un preț mai mare!

Numai Mage: Vindem portaluri, mâncare și băuturi conjugate

Atunci când oamenii își macină nivelurile, vor spera să reducă timpul petrecut călătorind în jurul Azeroth. Dacă sunteți mag, puteți încărca oamenilor ceva argint pentru a le portal către următoarea locație! Puteți face acest lucru așezându-vă în centrul principal al orașului (Stormwind pentru Alliance & Orgrimmar pentru Horde). De asemenea, puteți conjura stive de mâncare și băutură și să le vindeți jucătorilor. Doar percepeți mai puțin decât ar costa să-l cumpărați la un furnizor!

Pescuit

Pescuitul este una dintre cele mai profitabile profesii și poate obține toată lumea. Este ceva pe care doriți să îl nivelați, pentru că peștele pe care îl puteți prinde precum Stonescale Eel și Nightfin Snapper se vând foarte bine la Casa de licitații, deoarece sunt amândoi folosiți de către atacanți, fie în poțiuni, fie pentru mâncare.

Nightfin Snapper

Nightfin Snapper este folosit în rețeta Ciorbă de noapte care este folosită de vindecători pentru a restabili doar sănătatea, dar și mana. Peștele poate fi prins doar noaptea, de la 18:00 la 6:00, indiferent de ora serverului dvs. Le puteți găsi în următoarele locații:

  • Feralas (Horda): Tabără Mojache
  • Crater Un'Goro: North of Fire Plume Ridge (râu)
  • Plaguelandurile de Est: În afara Stratholme
  • Azshara: Lacul Mennar

Eel scară de piatră

Angușii sunt folosiți de către alchimiști pentru a crea ulei de piatră, care este apoi folosit pentru a crea poțiuni valoroase precum blițul titanilor. Va trebui să aveți cel puțin 205 abilități pentru a prinde acestea, iar acestea sunt cel mai bine crescute noaptea. Le puteți găsi în următoarele locații:

  • Azshara: Golful furtunilor
  • Tanaris: Portul cu aburi
  • Hinterlands (Horde): Satul Revantusk
  • Feralas (Alianță): Ploaie avanpost

Șlepuri de măcinare

Dacă sunteți în căutarea de a obține o grămadă de piele, reactivi pentru raiduri și, eventual, un animal de companie rar, atunci șlefuirea este pentru dumneavoastră! Poți să te întorci la 60 de ani și să le macini sau să le adaugi experienței tale de nivelare și să faci aur pe parcurs. Aceste faguri aruncă Sacs cu flăcări mici, care pot fi folosite la ambalarea Chiliului Dragonbreath (Gătit), Poțiune de Protecție împotriva Incendiilor (Alchimie) și Deflector de Flăcări (Inginerie). Fiecare tip de hârtie menționat mai jos poate arunca și un animal de companie Whelpling care poate fi vândut pentru mult aur în casa de licitații. Rețineți că animalul de companie este foarte rar, este în jur de o scădere de 1 la 1.000. Deci, nu contează să obții una dintre cele decât dacă ești super dedicat măcinării.

Crimson Whelps (nivelele 25-26)

Veți găsi Crimson Whelps în zonele umede. Veți dori să fiți nivel 26+ pentru a le ucide eficient, dar mai mare este mai bun pentru viteză. Ei pot renunța la animalul de companie Tiny Crimson Whelpling!

Dreaming Whelps (nivelele 35 – 36)

Visele Whelps pot fi găsite în Mlaștina Durerilor. Va trebui să fiți nivel 36+ pentru a le omorî eficient. Acesta este un loc destul de popular, așa că s-ar putea să nu fii singur în zonă decât dacă ai nivelat destul de repede sau ești pe un server mai mic. Au posibilitatea de a renunța la un animal de companie Tiny Emerald Whelping.

Scheling Whelps (niveluri 39-40)

Whelps-urile de scaldare s-au terminat în Badlands și vă vor cere să aveți aproximativ 40 de ani pentru a le elimina eficient. Probabil că aceasta va fi mai puțin populară decât locația Swamp of Sorrows. Dark Whelpling Pet este o posibilă cădere din acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *