Cum să obțineți Hehloom Bloodhound – Raven’s Bite Ax – Ghiduri de jocuri pro

Al nostru Apex Legends Bloodhound Heirloom Guide prezintă toate informațiile pe care trebuie să le cunoașteți despre cum să obțineți obiectul moștenitor pentru Bloodhound! Din păcate, vă va costa ceva bani, dar dacă doriți acest articol unic, atunci va trebui să deschideți câteva pachete Iron Crown Event.

Acesta este în prezent doar al doilea pachet de moștenire pe care îl puteți obține. Wraith are setul ei Heirloom care a fost obținut prin deschiderea pachetelor Apex.

Pachetul Heirloom Bloodhound

Obțineți trei obiecte diferite cu setul Heirloom Bloodhound: Intro Quip, Skin Melee Weapon și Banner Pose.

Intro Quip: Onorează-i pe cei care au înviat

Banner Pose: Glory Hound

Pielea armelor Melee: Mușcarea lui Raven

Cum să obțineți moștenirea sângelui

Există două modalități de a apuca moștenirea, dar numai una dintre ele le poți face chiar acum!

Pachete pentru evenimente Iron Crown

Pentru a debloca abilitatea de a cumpăra direct Bloodhound Heirloom, va trebui să colectați toate articolele disponibile în Iron Crown Event. În total, există 24 de articole cosmetice și, odată ce le-ați colectat pe toate, veți avea apoi acces la achiziționarea moștenitorului.

Pentru a obține toate articolele, va trebui să deschideți 24 de pachete de evenimente Iron Crown (aveți garanția de a primi un produs Epic sau Legendary în fiecare ambalaj și nu puteți obține un duplicat). Puteți obține două dintre acestea gratuit, completând provocarea „Deal 25.000 Damage” și „Complete 20 de provocări zilnice” care fac parte din principalele provocări ale evenimentului Iron Crown. Așadar, după aceea, va trebui să mai cumpărați încă 22 de pachete de evenimente pentru a colecta restul articolelor.

După ce ați colectat toate aceste articole, puteți cumpăra apoi Bloodhound Heirloom pentru 3.500 de monede Apex.

  • 22 Pachete pentru coroane de fier x 700 monede Apex fiecare = 15.400 monede Apex
  • 3.500 de monede Apex pentru Heirloom
  • 18.900 Monede Apex Total

Asta necesită să cumpărați 1x 11.500 de monede (99.99 USD), 1x 6.700 de monede (59.99 USD) și 1x 1.000 de monede (9.99 USD USD) pentru un total mare de 169.97 USD USD plus taxă!

Pachete Apex

Odată ce evenimentul s-a încheiat, Setul Heirloom Bloodhound intră în bazinul cu lozuri Apex Pack. Îl puteți obține doar dacă ați obținut deja setul Wraith Heirloom. Aveți garanția de a deschide versiunea Wraith în 500 de deschideri de pachete. După ce ați făcut acest lucru, fiecare deschidere a pachetului pe care o faceți va conta către Setul de Heirloom din Sânge, care este garantat în alte 500 de pachete deschise.

Dacă dețin setul Wraith Heirloom, deschiderile din pachetul Apex vor conta către setul Heirloom Bloodhound?

Da, odată ce Bloodhound Heirloom Set intră în bazinul de loturi standard Apex Pack. Deschiderile pachetului Apex contează numai până la limita de deschidere a pachetului Bonus Heirloom Set de 500 atunci când există seturi eligibile Heirloom disponibile. Pachetele pe care le deschideți după ce ați primit setul Wraith Heirloom, dar înainte ca Bloodhound Heirloom Set să fie disponibil nu vor conta în total.

Sursă

Achiziționarea Heirloom-ului în timpul evenimentului va fi probabil cea mai ieftină opțiune disponibilă, cu excepția cazului în care sunteți norocos cu pachetele dvs. Apex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *