Cum să remediați Twitch PS4 Error 0495ba16 (Calea simplă!)

Twitch poate fi actualul rege necontestat al streamingului de joc, dar asta nu înseamnă că este întotdeauna cea mai bună sau cea mai stabilă platformă. Eroarea 0495ba16 Twitch PS4 a afectat fanii Sony de luni de zile și nu există nicio indicație că va fi rezolvată de un plasture oricând în curând.

În acest moment, Twitch nu a recunoscut oficial codul de eroare, primind foarte puțin ajutor chiar dacă contactați direct asistența lor. Apărând cu o actualizare de câteva luni în urmă, acest cod de eroare neobișnuit a provocat dureri majore pentru utilizatorii de aplicații Twitch existenți.

În timp ce poate fi rezolvată ocazional prin deconectare și conectare, mulți jucători constată că nu mai pot deloc să se înscrie cu succes în Twitch. De obicei, dezinstalarea și reinstalarea aplicației nu ajută.

Există două soluții pe care le-am găsit până acum – una destul de simplă, iar cealaltă mai mult timp.

Cum să rezolvi eroarea Twitch 0495ba16

Această primă opțiune nu este o adevărată „soluție”, ci mai degrabă o soluție la orice cauzează problema pe PS4, dar nu și pe alte platforme – puteți copleși software-ul și forța o conectare reușită prin spamarea opțiunii de conectare.

Doar țineți apăsat butonul stânga în sus și atingeți în mod continuu X pentru a trimite spam la butonul conectare timp de 60 – 120 secunde și, de obicei, veți intra fără alte probleme.

Din păcate, va trebui să faceți acest lucru din nou de fiecare dată când aplicația se închide.

Nu ești înfocat în acea perspectivă? Există o soluție completă, așa că nu trebuie să parcurgi acel proces enervant, dar este mai aprofundat și necesar deconectarea contului dvs. Twitch de pe PS4.

Pentru a începe acest proces, accesați ecranul de pornire PS4 și parcurgeți această serie de meniuri:

  • Setări
  • Partajare și difuzare
  • Legătură cu alte servicii
  • Legă-ți contul cu Twitch
  • Sign out

După ce v-ați deconectat de la Twitch pe consola, treceți pe un dispozitiv separat precum computerul sau tableta (nu pe browserul PS4) și îndreptați-vă către site-ul web Twitch.

De acolo, faceți clic pe pictograma pentru avatarul dvs. în colțul din dreapta sus, apoi alegeți Setări și navigați la Conexiuni tab. Parcurgeți procesul de conectare a contului dvs. Twitch la PS4 din nou, așa cum ați făcut-o la prima instalare a aplicației.

În cele mai multe cazuri, problema trebuie rezolvată acum, deși codul de eroare poate apărea din nou în viitor și necesită deconectarea și re-conectarea din nou.

Mai aveți probleme după parcurgerea acestor pași de depanare? Îndreptați-vă spre Pagina de asistență PlayStation și trimiteți un bilet pentru a lua legătura cu un specialist de asistență prin e-mail pentru depanarea suplimentară a problemei de eroare PS4 Twitch.

Ați găsit alte soluții sau soluții la eroarea 0495ba16 Twitch PS4? Spune-ne ce a funcționat pentru tine și vom adăuga metoda ta la acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *