Curajul curajos: cei mai buni eroi din lista jocurilor și eroilor

În articolul de astăzi, vom acoperi tot ceea ce trebuie să știți despre Brave Conquest Heroes, să împărtășiți o listă cu toți eroii și să vă spun care dintre noi le considerăm cele mai utile, astfel încât să le puteți nivela și să le actualizați înainte de toate ceilalti.

În primul rând, există câteva lucruri pe care trebuie să le știi despre eroi înainte de a le enumera pe toate:

– Eroii vor debloca noi abilități atunci când vor atinge niveluri de reper, cum ar fi 10 și așa mai departe. Este un motiv important pentru care ar trebui să vă concentrați pe cheltuirea aurului pentru a le nivela.

– Pentru a nivela eroii, veți avea nevoie doar de aur și pentru a continua să vă actualizați nivelul maxim al castelului. (deci nivelul maxim al eroilor poate fi mai mare)

– Când deblocați Oasis, veți putea să-l plasați pe eroul dorit acolo pentru a câștiga EXP în timp, fără a fi necesar să cheltuiți Aur (deci este gratuit).

– Când îți îmbunătăți Castelul, vei debloca mai mulți Eroi și Trupuri

– Când veți debloca abilitățile (sau abilitățile) unui erou, acestea vor rămâne active chiar dacă Eroul nu este dislocat!

Brave Conquest – Cum să obții mai mulți Eroi?

Dacă doriți să achiziționați mai mulți eroi, nu puteți face foarte multe lucruri pe care le puteți face. Practic, totul ar trebui să se învârtă în jurul tău de nivelare (nivel de jucător în sus), și apoi upgrade Castelul.

Acest lucru va debloca mai mulți Eroi, dar dacă aveți noroc, există alte două modalități de a obține eroi:

– din Chests Gold (când mergeți la Castelul vostru -> Vault -> Chest de aur)

– din casele de comori aleatorii pe care le vei deschide de pe harta lumii (acele piepturi pe care le vei vedea așezate pe hartă)

Dintre acestea, veți avea șansa să obțineți eroi și cioburi de eroi, deci noroc obținându-i pe cei mai buni de acolo!

Pentru a deschide un Chest de Aur, va trebui să aveți fie 1 cheie de aur, fie 350 de diamante pentru a putea achiziționa una. Recompensele Hero sau Shard Hero sunt aleatorii, așa că, chiar dacă decideți să cheltuiți Diamonds pentru a obține, luați în considerare faptul că s-ar putea să nu scadă!

Din pieptul de argint nu veți primi Eroi de niciun fel, doar Trupuri.

Grand Conquest – Lista eroilor

Aici voi enumera toți eroii și trăsăturile lor, astfel încât să puteți afla mai bine care sunt cele care merită să fie actualizate mai devreme decât altele, și care sunt mai bune să le utilizați pe câmpul de luptă alături de Trupele voastre!

Domnul abisal

Abilitate activă: Painflare – Vorbește un flux de foc asupra țintei, provocând continuu cantități enorme de daune.

busculadă

Abilități de comandă: Sprijinul ATK a crescut, viteza de creștere a producției agricole, rata de criterii de cavalerie a crescut, rata de mecanică a crescut.

Sage Divin

Abilitate activă: Convingere – Vindece constant toate unitățile prietenoase într-un interval de timp.

ranged

Abilități de comandă: Asistența HP a crescut, creșterea producției Clocktower, a crescut rata de asistență, reducerea DMG de asistență a crescut.

cavaler dragon

Abilitate activă: Air Dive – Sari în zona vizată și uimește toți dușmanii în raza de acțiune timp de 2 secunde.

busculadă

Abilități de comandă: ACC de cavalerie a crescut, rata de producție a medalei a salii de onoare a crescut, EVA de cavalerie a crescut, accesul de asistență a crescut.

Mare vânătoare

Abilitate activă: Arrow Stream – Incendiază o volei de săgeți care provoacă daune tuturor dușmanilor într-un con de 3 ori.

ranged

Abilități de comandă: S-a majorat ATK-ul, rata de impozitare a crescut, HP-ul crescut a crescut, reducerea de DMG în interval.

Regina de gheata

Abilitate activă: Whiteout – Creează o furtună de zăpadă care produce daune continue și reduce MOV SPD a tuturor inamicilor din raza de acțiune.

ranged

Abilități de comandă: Asistența HP a crescut, viteza de creștere a producției de articole, creșterea DMG de criterii de infanterie, rata de criterii de infanterie a crescut.

Sentinela lunară

Abilitate activă: Mantie Lunară – Poate schimba liber între Bow și Personal. Arcul: poziția de atac, declanșează o săgeată străpungătoare la fiecare 6 secunde. Personal: sprijină poziția, restabilește HP-ul aliaților în timp.

ranged

Abilități de comandă: Hero HP a crescut, creșterea vitezei de actualizare, rata de eroare a crescut, Hero EVA a crescut.

Mech Beth

Abilitate activă: Apel de furtună – creează un câmp electrostatic care aduce daune constante și reduce 20% din ATK-ul tuturor inamicilor din raza de acțiune.

ranged

Abilități de comandă: Infanteria HP a crescut, restaurantul SPD a crescut, rata critică mecanică a crescut, HP a crescut.

Regele Muntelui

Abilitate activă: Mountain Buster – Se învârte și trântește în timp ce înaintezi, provocând pagube masive inamicilor din jur. El este imun la debuffurile de control a mulțimii și primește cu 50% mai puține daune în timp ce se învârte.

busculadă

Abilități de comandă: A crescut ATK-ul mecanic, accelerarea producției din fabrică, creșterea mecanicii HP, creșterea mecanică a DMG-ului.

Odin

Abilitate activă: Metal Shockwave – Strums chitară și generează 2 undele de șoc fulger care electrocutează inamicii de mai multe ori.

busculadă

Abilități de comandă: Cavaleria Crit DMG a crescut, Cavaleria HP a crescut, Cavaleria EVA a crescut, Cavaleria ATK a crescut.

Paladin

Abilitate activă: Smite Divine – Smites dușmani înainte cu un ciocan gigant, care face daune de două ori și uimindu-i pentru 4s.

busculadă

Abilități de comandă: Infanteria HP a crescut, rata de producție a pietrelor a crescut de pietre, creșterea ATK-ului de infanterie a crescut, reducerea DMG-ului de infanterie a crescut.

Roselia

Abilitate activă: Petal Dance – avansează în timp ce aruncă rapid, făcând mai multe lovituri către toți inamicii din raza de acțiune, în timp ce crește Rata Critiei Roselia și ATK SPD cu 50%. Durează 6s.

busculadă

Abilități de comandă: HP a crescut mecanic, producția de armă accelerată, a crescut rata de criterii, a crescut rata de asistență.

Seth

Abilitate activă: Furtună de nisip – dezlănțuie un ciclon care face daune și provoacă lovitura tuturor inamicilor din calea sa.

ranged

Abilități de comandă: Hero HP a crescut, Spell Upgrade Speed, Hero ATK a crescut, Hero DMG reducere.

Trei muschetari

Abilitate activă: Triple Threat – Convoacă 2 muschetari pe câmpul de luptă pentru opt ani. Crește, de asemenea, ATK SPED cu 50% pentru 5s.

ranged

Abilități de comandă: Hero ATK a crescut, Tech Research accelerează, Hero ACC a crescut, Hero Crit Rate a crescut.

Twilight Crusader

Abilitate activă: Încărcarea neobișnuită – Se încarcă înainte pentru a rezolva daune și a amăgi toate unitățile inamice în raza de acțiune. De asemenea, câștigă un scut de reducere a daunelor de 50% pentru 6 ani.

busculadă

Abilități de comandă: ATK-ul de cavalerie a crescut, rata de producție a medaliilor a Hall of Honor a crescut, Cavaleria HP a crescut, reducerea DMG Cavalry a crescut.

Vampir Lord

Abilitate activă: Summon Bats – Convocați 5 familiari de bat pe câmpul de luptă pentru 15 ani.

busculadă

Abilități de comandă: S-a majorat ACC-ul, a crescut rata de producție a minei de piatră, a crescut EVA-ul, a crescut EVA-ul de sprijin.

Wolfina

Abilitate activă: Lycanthropy – Wolfina cedează poftei de sânge și se transformă într-un lup, obținând un impuls enorm de ATK, absorbție de HP și Berserk. Durează 8 ani.

busculadă

Abilități de comandă: HP Cavalerie a crescut, Rata de impozitare crescută, Daunele de criterii de infanterie au crescut, a crescut Rata de criterii.

După părerea mea, unii dintre cei mai buni eroi ai jocului sunt Vampire Lord (pentru unitățile gratuite născute), Three Musketeers, Abyssal Lord și Wolfina. Desigur, toate sunt bune și ar trebui modernizate, deoarece toate abilitățile se vor adăuga și vă vor oferi impulsuri masive! Dar, deocamdată, consider că aceștia sunt cei mai puternici eroi.

Aceștia ar fi toți eroii disponibili în prezent în joc! Asigurați-vă că aruncați o privire la ghidul nostru pentru eroi și trupe pentru a afla tot ce trebuie să știți despre ei și, de asemenea, pentru o listă cu toate sfaturile și trucurile pe care le-am adunat până acum, consultați ghidul jocului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *