Curajul curajului: Ghidul eroilor și trupelor

În articolul de astăzi, vom acoperi ghidul Eroilor și trupelor Brave Conquest, așa că dacă doriți să aflați mai multe despre ei, atunci ați ajuns la locul potrivit! Deoarece atât Eroii cât și Trupele sunt o caracteristică foarte importantă în joc, va trebui să aflați mai multe despre ei și cum să le folosiți corect pentru a câștiga toate bătăliile!

Așadar, din moment ce suntem aici pentru a vă oferi un ghid complet al Eroilor și Trupelor Brave Conquest, să începem cu elementele de bază, apoi să trecem la detalii și tactici puțin mai aprofundate. Sunteți gata?

Brave Conquest – Ce sunt Eroii?

Eroii sunt practic principalii luptători, care sunt figuri mari de sine stătătoare care vor lupta pe câmpul de luptă alături de soldații tăi. Eroii aduc un set unic de abilități pe masă și vor fi întotdeauna un atu foarte important în crearea unei armate puternice.

Brave Conquest – Ce sunt trupele?

Trupele sunt grupurile de soldați pe care îi puteți desfășura alături de Eroi și faceți parte din una dintre cele cinci categorii:

– Arcașii

– Cavalerie

– Vindecători

– Spearmeni

– Artilerie (utilaje care suferă daune grele)

Trupele pot fi dislocate pentru a sinergiza bine cu Eroii, deoarece unii eroi sporesc anumite trupe, așa că este mai bine când le desfășori împreună să aibă un impact și mai mare.

Brave Conquest – Cum să implementați trupe și eroi?

Există o modalitate ușoară de a desfășura trupe și, odată ce ați achiziționat trupele și Eroii pe care i-ați dorit, puteți avea până la 3 formațiuni pe care le puteți alege în funcție de lupta cu care vă confruntați.

Pur și simplu îndreptați-vă spre cazarmă și atingeți Enter. După ce ați făcut acest lucru, veți vedea pe partea stângă un meniu cu „1”, „2” și „3”. Acesta este numărul de formare pentru fiecare dintre formațiunile pe care le puteți implementa.

Atingeți fiecare dintre ele și personalizați-le astfel încât acestea să se sinergizeze bine și să formeze o echipă puternică împreună. De exemplu, poți încerca să asociezi nivelul Grand Huntress 10+ cu arcașii sau cu orice altă unitate de rang, astfel încât prima ei statistică bonus va spori atacurile lor!

Acesta este cam modul în care dislocați trupele! Când va veni momentul în luptă, puteți alege dintre echipele prestabilite pe care le-ați făcut! Doar asigurați-vă că îl alegeți pe cel care contracarează inamicul!

Curajul curaj – avantajul trupelor

În joc există și câteva avantaje și dezavantaje pe care unele trupe le au față de altele, așa că, dacă vrei să fii și mai priceput în bătăliile tale, iată cum poți contracara și evita să fii contracarat:

Infanterie

Trupele de infanterie sunt unitățile tancuri care vor merge în mod ideal în prima linie, deoarece au pielea groasă și armura crescută, ceea ce le face bune pentru atenuarea daunelor primite.

– Infanteria este puternică împotriva cavaleriei

– Infanteria este slabă împotriva Ranged

ranged

Unitățile cu coliziuni sunt atacatori de înaltă calificare, care au o deteriorare în general mare, dar sunt destul de obraznice și nu se pot confrunta cu adevărat cu avarii.

– Ranged este puternic împotriva infanteriei

– Ranged este slab împotriva Cavaleriei

Cavalerie

Unitățile de cavalerie se mișcă rapid, pe măsură ce sunt montate, în timp ce ambalează destul de mult un pumn. Unitățile de cavalerie sunt minunate și pentru flancare.

– Cavaleria este puternică împotriva lui Ranged

– Cavaleria este slabă împotriva infanteriei

Acestea sunt toate punctele slabe și punctele forte ale trupelor, așa că mai bine încercați să vă asigurați că verificați icoanele pentru fiecare dintre ele și să vă amintiți-le când implementați echipele.

Brave Conquest – Sfaturi și trucuri de luptă

Acum am ajuns în sfârșit la strategiile de luptă, sfaturi și trucuri! Acesta este un subiect mai complex, așa că așa cum am menționat în ghidul nostru de jocuri Brave Conquest, vom detalia mai multe despre el aici:

– Când luptați, încercați să faceți întotdeauna echipe care să funcționeze bine împreună – de exemplu, împerechează Eroi care stimulează anumiți eroi cu unitățile pe care le stimulează.

– Dacă luptați împotriva aceluiași inamic de mai multe ori și ați pierdut odată cu configurarea dvs. actuală, încercați din nou prin reorganizarea unităților sau prin schimbarea acestora.

– Întotdeauna nivelați-vă Eroii! Primul nivel ridică eroii până la nivelul 10, astfel încât își vor debloca prima abilitate, apoi treceți la următorii!

– Încearcă să nivelezi eroii pe care îi folosești mai întâi, pentru că s-ar putea să nu ai suficient aur pentru a-i nivela pe toți, așa că cel puțin noi ne asigurăm că ai cei mai buni la potențialul lor maxim.

– Nivela-ți trupele cât poți, dar și cele pe care le folosești doar. Nu cred că merită să-ți irosiți Medaliile pentru a le nivela pe toate, decât dacă aveți prea multe și nu știți ce să faceți cu ele.

– Puneți întotdeauna unitățile de tancuri în linia frontală, precum și eroii de tancuri – în timp ce încercați să păstrați trupele și eroii înșelători în linia din spate.

Acest lucru ar încheia Ghidul nostru pentru Trupele de Eroși și pentru Eroi! Dacă mai doriți să aflați altceva, lăsați un comentariu mai jos și vă vom reveni cât mai repede! De asemenea, dacă știți câteva alte sfaturi utile de luptă, împărtășiți-le cu noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *