Curajul curajului: Ghidul eroilor și trupelor

În articolul de astăzi vom acoperi ghidul Eroilor și trupelor Brave Conquest, așa că dacă vrei să afli mai multe despre ei, atunci ai ajuns la locul potrivit! Din moment ce atât Eroii cât și Trupele sunt o caracteristică foarte importantă în joc, va trebui să aflați mai multe despre ei și cum să le folosiți în mod corespunzător pentru a câștiga toate bătăliile!

Deci, deoarece suntem aici pentru a vă oferi un complet Ghidul Eroilor și Trupelor Brave Conquest, să începem cu elementele de bază, apoi să trecem la detalii și tactici puțin mai aprofundate. Sunteți gata?

Brave Conquest – Ce sunt Eroii?

Eroii sunt practic principalii luptători, care sunt figuri mari de sine stătătoare care vor lupta pe câmpul de luptă alături de soldații tăi. Eroii aduc un set unic de abilități pe masă și vor fi întotdeauna un atu foarte important în crearea unei armate puternice.

Brave Conquest – Ce sunt trupele?

Trupele sunt grupurile de soldați pe care îi poți desfășura alături de Eroi și aparțin uneia dintre cele cinci categorii:

– Arcași

– Cavaler

– Vindecatori

– Spearmen

– Artilerie (utilaje care suferă daune grele)

Trupele pot fi dislocate pentru a se sinergiza bine cu Eroii, pentru că unii eroi sporesc anumite trupe, așa că este mai bine atunci când le desfășori împreună să aibă un impact și mai mare.

Brave Conquest – Cum să implementați trupe și eroi?

Există o modalitate simplă de a desfășura trupe și, odată ce ați achiziționat trupele și eroii pe care i-ați dorit, puteți avea până la 3 formațiuni pe care le poate alege între în funcție de lupta cu care te confrunți.

Pur și simplu duceți-vă spre cazarmă și atingeți Enter. După ce ați făcut acest lucru, veți vedea pe partea stângă un meniu cu „1”, „2” și „3”. Acesta este numărul de formare pentru fiecare dintre formațiunile pe care le puteți implementa.

Atingeți pe fiecare dintre ele și personalizați-le astfel încât să se sinergizeze bine și să formeze o echipă puternică împreună. De exemplu, poți încerca să asociezi nivelul Grand Huntress 10+ cu arcașii sau cu orice altă unitate de rang, astfel încât prima ei statistică bonus va spori atacurile lor!

Acesta este cam cum disloci trupele! Când va veni momentul în luptă, puteți alege dintre echipele prestabilite pe care le-ați făcut! Doar asigurați-vă că îl alegeți pe cel care contracarează inamicul!

Brave Conquest – Troops Advantage

În joc există și câteva avantaje și dezavantaje pe care unele trupe le au față de altele, așa că dacă vrei să fii și mai priceput în bătăliile tale, iată cum poți contracara și evita contracarare:

Infanterie

Trupele de infanterie sunt unitățile tancuri care vor merge ideal în linia frontală, deoarece au pielea groasă și armura crescută, ceea ce le face bune pentru atenuarea daunelor primite. .

– Infanteria este puternică împotriva Cavaleriei

– Infanteria este slabă împotriva Ranged

Ranged

Unitățile cu armament sunt atacatori foarte pricepuți, care au o pagubă în general mare, dar sunt destul de înfiorători.

– Ranged este puternic împotriva infanteriei

– Ranged este slab împotriva cavaleriei

Cavaleria

Unitățile de cavalerie se mișcă rapid, așa cum sunt montat, în timp ce ambalează, de asemenea, destul de un pumn.

– Cavaleria este puternică împotriva Ranged

– Cavaleria este slabă împotriva infanteriei

Acestea sunt toate punctele slabe și punctele forte ale trupelor, așa că mai bine încercați să vă asigurați că ați făcut check out pictogramele pentru fiecare dintre ele și rețineți-le când implementați echipele.

Brave Conquest – Sfaturi și trucuri de luptă

Acum am ajuns în sfârșit la strategiile de luptă, sfaturi și trucuri! Acesta este un subiect mai complex, așa cum am menționat în ghidul nostru de jocuri Brave Conquest, vom detalia mai multe despre el aici:

– Când luptați, încercați să faceți întotdeauna echipe care să funcționeze bine împreună – de exemplu, perechea Eroi care impulsionează anumiți eroi cu unitățile pe care le impulsionează.

– Dacă luptați împotriva aceluiași inamic de mai multe ori și ați pierdut odată cu configurația dvs. actuală, încercați din nou prin reorganizarea unităților sau prin schimbarea lor.

– Nivelați-vă întotdeauna Eroii! Primul nivel ridică eroii până la nivelul 10, astfel încât să-și deblocheze prima abilitate, apoi treceți la următorii!

– Încercați să nivelați eroii pe care îi utilizați mai întâi, pentru că s-ar putea să nu aveți suficient aur pentru a vă ridica nivelul. toate, așa că, cel puțin, ne asigurăm că le aveți pe cele mai bune la potențialul lor maxim.

– Nivelați-vă trupele atât cât puteți, dar și pe cele pe care le utilizați doar. Nu cred că merită să-ți irosiți Medalele la nivelarea tuturor, cu excepția cazului în care ai prea multe și nu știi ce să faci cu ele.

– Puneți întotdeauna unitățile de tancuri în prima linie. ca eroi de tancuri – în timp ce încercați să țină trupele și eroii înfocați pe linia din spate.

Acest lucru ar încheia Ghidul nostru pentru Trupele de Eroare și Eroi Curași! Dacă mai doriți să aflați altceva, lăsați un comentariu mai jos și vă vom reveni cât mai repede! De asemenea, dacă știți câteva alte sfaturi utile de luptă, împărtășiți-le cu noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *