Cutie de viteze: „Jocul Borderlands 3 va atrage atât fanii vechi cât și noii”

Borderlands 3 Gameplay

Borderlands 3 a intrat în faza de aur, tot ceea ce rămâne este să începeți numărătoarea inversă care așteaptă 13 septembrie, data lansării noului capitol foarte așteptat al Cutie de viteze saga. Doar dezvoltatorii, pentru a păcăli timpul și a ne face să creștem hype-ul, s-au întors să vorbească despre jocul jocului.

Ultima încarnare a granițelor este, de fapt, Pre-Sequel, lansat pentru prima dată în îndepărtatul 2014, așa că este rezonabil să ne gândim că atât fanii istorici, cât și o nouă felie de jucători vor aștepta cel de-al treilea capitol al seriei, că poate o vor încerca pentru primul timp. Cum vor pleca gameplay-ul?

Anthony Nicholson, producătorul principal al Cutie de viteze joc, a vorbit despre asta: „În ceea ce privește noii veniți în serie, acesta este un trăgător în prima persoană. Dacă ai jucat vreodată unul, te vei simți imediat ca acasă. Odată cu introducerea pe care am făcut-o cu Claptrap la începutul jocului, am încercat să îi facem pe jucători să facă primii pași și să le arătăm cum să joace, vrem să fim siguri că, fie că sunteți aici din 2009, fie că jucați pentru prima dată în 2019, vă puteți da seama că v-am oferit tot ce aveți nevoie pentru a juca și a vă bucura de experiență “.

Cu alte cuvinte, bineveniți înapoi acasă, vânători de criptă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *