Cyberpunk 2077 este un joc Noir și eroul acceptă lumea așa cum este, dezvăluie CD Projekt

 Cyberpunk 2077 New Bike

După ce a discutat despre oportunitățile narative oferite de prezența lui Keanu Reeves în Cyberpunk 2077, Marcin Blacha de la CD Projekt RED dezvăluie câteva detalii interesante despre povestea ambițioasă sa de științe științifice GDR și relația dintre acesta din urmă și eroul V în ultimul număr al Revistei oficiale PlayStation.

Conform povestirii a Story Director a companiei poloneze de dezvoltare, complotul din Cyberpunk 2077 va fi „foarte Noir, în sensul că va accepta lumea pentru ceea ce este, uneori o va judeca, dar nu vă va spune niciodată cum să o trăiți. În joc sunteți o victimă a circumstanțelor și urmăriți fluxul evenimentelor: uneori vom putea schimba puțin fluxul, dar fără a-l inversa vreodată. În acest sens, vă vom arăta, de exemplu, ce se poate întâmpla dacă decideți să mergeți de la un capăt la celălalt al grefelor cibernetice, dar nu vă vom spune niciodată dacă deciziile pe care doriți să le luați vor fi bune sau rele ". [19659005] Celălalt mare exemplu oferit de Blacha pentru a reprezenta abordarea noiră aleasă de CD Projekt în modelarea poveștii despre Cyberpunk 2077 este cel al semnelor și al publicității false în joc care vor domina străzile din Noaptea Orașului: „Adesea aceste reclame vor arăta produse sau filme care nu există de fapt în cadrul jocului, dar ideea este de a alimenta imaginația jucătorilor în a crede că oamenii din joc cumpără și urmăresc acest tip de produs. Există, de exemplu, afișul unui film numit „Corp străin”, cu un afiș care arată o persoană care se luptă să-și țină mâna ținând un cuțit și încearcă să-l înjunghieze (din cauza unei grefe sau a unui hack greșit, ed). Cred că este un concept frumos, foarte obscur, dar capabil să reflecte esența jocului. De asemenea, în joc, veți găsi scene similare, ca în demo-ul E3 din acest an, unde vedeți că un inamic se sinucide după ce a fost hacked ”.

Comercializarea Cyberpunk 2077 este programată pentru 16 aprilie anul viitor pe PC, PlayStation 4 și Xbox One. În câteva săptămâni, și mai precis în timpul PAX West din Seattle, care va avea loc între 30 august și 2 septembrie, vom putea în sfârșit să admirăm întregul videoclip al cu ușă închisă E3 2019 demo .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *