Cyberpunk 2077: Iată versiunea PS1 direct din 1995!

 Cyberpunk 2077

YouTuber și dezvoltatorul independent Bearly Regal a lucrat în în ultimele săptămâni la dezmembrarea a Cyberpunk 2077, care este o versiune slăbită a jocului, în acest caz, reinterpretat ca un PS1 clasic din 1995.

Bearly Regal a devenit cunoscut pe YouTube pentru creațiile și creațiile sale originale creând multe jocuri cu LEGO Worlds, Dreams și Minecraft. Autorul a încercat să recreeze în detaliu demo-ul Cyberpunk 2077 văzut la E3 2018, rezultatul final este interesant, dar cu siguranță departe atât de spiritul jocului CD Projekt RED, cât și de potențialul real al PS1.

Încercați să vă imaginați producții precum DOOM II, Quake, Duke Nukem 3D și toate celelalte FPS ale epocii născute în urma succesului producțiilor de ID Software, aspectul final al Cyberpunk 2077 pentru PS1 este cu siguranță foarte asemănător cu cel al titlurile menționate, nu puteți găsi

Reamintiți-vă că Cyberpunk 2077 „real” va fi prezent la Gamescom din Köln și cu această ocazie vom vedea o nouă secvență de gameplay și vom descoperi mai multe detalii despre joc, care urmează să fie lansat. pe 16 aprilie 2020 pe PC, PlayStation 4 și Xbox One.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *