Cyberpunk 2077 nu va include un joc de cărți în stil Gwent

 Cd Projekt RED are planuri mari pentru Cyberpunk 2077: Va fi un

Dacă sunteți unul dintre cei mai avizi fani Gwent și sperați că CD Projekt RED va pune ceva similar în Cyberpunk 2077, atunci avem rău

De fapt, au fost atât de mulți care aveau certitudinea absolută încât, având în vedere succesul incredibil al lui Gwent în The Witcher 3: Wild Hunt, dezvoltatorii ar fi inclus un nou mini-joc de cărți . Cu toate acestea, potrivit cuvintelor lui Rafal Jacki de la CD Projekt RED, care a publicat recent câteva comentarii despre Reddit, nu va fi nimic asemănător. Se pare că Afterlife, noul joc de cărți al Cyberpunk 2077, este destinat să nu fie inclus în joc și poate fi achiziționat și jucat doar în lumea reală. Cu toate acestea, nu poate fi exclus faptul că în lumea jocurilor extrem de detaliată creată de echipa poloneză ar putea exista unele mini-jocuri niciodată văzute până acum.

Vă reamintim că jocul va ajunge pe rafturile tuturor magazinelor începând cu 16 aprilie. , 2019, pe următoarele platforme: PlayStation 4, Xbox One și PC (pe Epic Games Store, GOG și Steam).

Așteptând să descoperi noi detalii despre joc, vă invităm să citiți numeroasele informații despre Noul joc. Plus de Cyberpunk 2077 și despre multe alte aspecte ale jocului care au apărut pe net în ultimele ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *