Cyberpunk 2077 Pentru a obține un nou mod Plus Game

În timp ce continuăm să tragem de la acel simbol "Ești uluitor!" Momentul lui Keanu Reeves, există deja o veste mai bună pentru Cyberpunk 2077 .

În timp ce jocul nu este încă terminat, deja găsim informații despre funcțiile suplimentare care trebuie adăugate dincolo de ceea ce a fost inițial

Jucătorii au apelat la un mod New Game + pentru a juca în sandbox-ul din Night City cu echipamente și abilități de joc târziu, iar astăzi s-a confirmat că opțiunea este în lucrări printr-o traducere fan a unui Articolul revistei poloneze care s-a îndreptat către Reddit.

Potrivit articolului, funcția este „lucrată”, dar, din păcate, nu a fost clarificată dacă acest lucru înseamnă că va fi disponibil la lansare sau va ajunge la fel o actualizare gratuită în jos.

Articolul din revistă includea o varietate de detalii despre sistemele și locațiile de joc care urmau să fie explorate, inclusiv această încordare tentantă:

Sistemul de îndemânare este imens și adaptat stilului tău de joc. Pe măsură ce te ridici, câștigi puncte de progresie, pe care apoi le poți folosi pe noi abilități și sporind anumite atribute, putere, reflex, răcoare, inteligență. Nivelul atributelor dvs. vă va permite să instalați anumite cipuri disponibile numai pentru fiecare. Folosind foarte mult un fel de armă, vă va face și mai bine. Același lucru este valabil și în cazul trupei și a pirateriei. Există, de asemenea, beneficii bonus, pasive, active și activate în anumite condiții.

În plus, există Street Cred, pe care îl obțineți prin finalizarea sarcinilor. Cu cât este mai mare, cu atât sunt mai disponibile și mai serioase și mai periculoase căutări, pentru că suntem mai „de încredere.”

Aducându-ne în minte jocuri precum cele de mai târziu GTA vor apărea și jocuri elemente disponibile în apartamentul dvs. (cum ar fi citirea mesajelor prin e-mail), precum și capacitatea de a fura mașini.

Cyberpunk 2077 urmează să fie lansat pe 16 aprilie 2020 . Am putut previzualiza părți ale jocului la E3 2019 și s-a dezvăluit recent că jocul va avea prologe de ramificare și va avea o dimensiune de instalare de 80 + GB .

! Funcție (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *