Cyberpunk 2077 va aborda probleme complexe: jucătorii vor trebui să aleagă ceea ce este „moral”

Cyberpunk 2077: CD Projekt Red simte multă presiune, dar este un stimul suplimentar

Cyberpunk 2077 este noul și ambițiosul proiect al CD Projekt Red, care, după succesul The Witcher 3: Wild Hunt, se pregătește să aducă rezultatul unui efort productiv îndelungat pe rafturi.

Având în vedere aura de curiozitate și așteptările din jurul titlului, nu este prea surprinzător faptul că mai mulți membri ai casei de software se găsesc în discuție publică care vor fi caracteristicile jocului. Pawel Sasko recent a contribuit la evidențierea unui element interesant. CD Projekt Red a discutat de fapt despre Cyberpunk 2077 în timpul unui interviu recent.

În timpul chat-ului, Sasko a evidențiat modul în care echipa de dezvoltare a decis să nu se ferească de a face față probleme complexe sau contemporane . Lumea Cyberpunk 2077 va fi plină de numeroase alimente pentru gândire, ceea ce va pune jucătorii în fața a numeroși alegeri morale . Cu toate acestea, fiecare dintre utilizatori va trebui să alege independent ceea ce ei consideră a fi sau nu acceptabil pentru alter ego-ul lor de jocuri video. Situațiile pictate, subliniază Sasko, nu vor fi confruntate de echipă într-un mod simplist, ci cu intenția de a oferi o lume nu pur și simplu „în alb și negru”, bogat în nuanțe și complexitate. Un set de intenții care au fost deja anticipate parțial de Alvin Liu, un alt membru al CD Projekt Red, care a indicat poluarea și încălzirea globală ca subiecte abordate în Cyberpunk 2077.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *