Date de lansare pentru Nintendo Signals pentru Emblema Fire: DLC pentru trei case

Nintendo of America a actualizat recent pagina Fire Emblem: Three Houses pentru a include un interval de timp pentru când ne putem aștepta la undele DLC ale jocului.

Undele DLC sunt separate de actualizarea planificată care va include Trei case „Modul lunatic.

Desigur, știm cu toții primul DLC lansat alături de joc pe 26 iulie și include costumele Academiei pentru bărbați și femei Byleth. Totuși, este parte a extinderii, așa că va trebui să o cumpărați, apoi descărcați costumele înainte de a le putea accesa în joc.

Cel de-al doilea val se va lansa cândva înainte de 31 octombrie. Acest DLC va oferi noi hărți auxiliare de luptă, precum și „articole utile în joc și multe altele”. Încă nu este clar care sunt aceste elemente utile, deși am făcut să speculăm ce ar putea fi și nici nu există nicio indicație în ce ar putea consta „mai mult”.

Cu toate acestea, pagina Nintendo Australia pentru pasul de extindere a spus că hărțile auxiliare vor prezenta mai multe tipuri de hărți, ceea ce este bun pentru cei care s-au săturat rapid de motivele repetate ale pădurii și ale orașului. De asemenea, aceste hărți vor prezenta mai mulți dușmani care aruncă obiecte.

Cel de-al treilea val va include noi căutări și costume și este planificat pentru lansare cândva după 31 octombrie și înainte de 31 decembrie. „Costumele” plurale sugerează că ar putea oferi avansuri pentru mai mult decât doar Byleth, deși dacă acestea vor fi diferite pentru modelele de personaje pre și post-timeskip rămân încă necunoscute.

Alături de căutări și costume va fi o altă actualizare gratuită.

În sfârșit este valul patru, cel care va aduce noi personaje, locații, și conținut de poveste, plus încă o actualizare gratuită. Acesta ar trebui să se lanseze cândva înainte de 30 aprilie 2020.

Ultima trecere de expansiune care a furnizat conținut nou de poveste pentru un joc Nintendo a fost Torna: The Golden Country și a oferit ceea ce s-a ridicat la un joc complet nou în El chiar a preluat un slot E3 în 2018.

De când noul conținut Three Houses este planificat înainte de marea expoziție de vară, probabil că nu va fi atât de expansiv și se va concentra în continuare pe lume. și evenimentele din povestea principalului joc.

Expansion Pass poate fi achiziționat pentru 24,99 USD direct de la Nintendo Switch eShop sau de la site-ul Nintendo.

! Funcția! (f, b, e, v, n, t , s) {if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *