De asemenea, celulele moarte sosesc pe iOS, aici este data lansării

 Dead Cells ajunge și pe iOS

După ce s-a bucurat de un succes considerabil pe Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One și PC, Dead Cells urmează să ajungă pe mobil datorită unui port curat de Playdigious.

Potrivit ceea ce este scris pe pagina oficială a jocului în App Store, sosirea roguevania este programată pentru următorul 28 august 2019, iar prețul său de lansare va fi 8,99 euro. Încă nu este clar dacă jocul va integra deja întregul conținut suplimentar disponibil pe celelalte platforme la ieșire, dar știm cu certitudine că, chiar dacă vor ajunge mai târziu, vor fi gratuite.

Din păcate, nu știu totuși detaliile precise ale sistemului de control care folosește ecranul tactil, dar este oportunitatea perfectă de a testa noile caracteristici ale iOS 13, deja disponibile în versiune beta pe iPhone și iPad. Datorită următoarei versiuni a software-ului de sistem pentru dispozitive Apple, va fi posibilă conectarea controlerelor PlayStation 4 și Xbox One prin Bluetooth.

Se pare că, de asemenea, vine o versiune pentru dispozitivele Android dar poate mai dura ceva timp până când data lansării este oficializată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *