De asemenea, THQ Nordic Against Loot Box: „Sunt mecanici de cazinou”

THQ NORDIC

După recentul acord dintre Nintendo, Sony și Microsoft anunțat de ESA, pentru o mai mare transparență în jocurile care utilizează cutii de loot, vine și comentariul THQ Nordic, care se alătură corului condamnării față de astfel de mecanici.

În documentul propus de cei trei uriași, de fapt, au fost menționate unele case de software și editori care folosesc fondurile de premiere notorii și la care s-a făcut un efort astfel încât șansele de câștig, de exemplu, să fie mai transparente pentru consumator.

Printre diferitele nume menționate nu se număra cel al THQ Nordic, iar compania a vrut să evidențieze motivele într-o postare din Stare de nervozitate :

„THQ Nordic nu s-a angajat în ceea ce privește transparența casetelor de loot, deoarece A) nu ne-a fost solicitat de ESA, B) momentan nu avem un singur joc folosind casetele de loot publicate și C) nu avem nicio intenție de implementare a mecanicii jocurilor de cazino în jocurile noastre „.

Printre numele menționate în document sunt cele ale Activision Blizzard, Bandai Namco, Bethesda, Bungie, Electronic Arts, Microsoft, Nintendo, Sony, Take-Two, Ubisoft, Warner Bros. Interactive și Wizards of the Coast.

Lipsa de transparență în casele de loot este într-adevăr o problemă care trebuie abordată și este corect ca editorii să se ocupe de ea. Ce părere aveți despre situație?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *