Death Death Stranding va fi protagonistul spectacolului de deschidere al Gamescom 2019?

 Death Stranding

Jurnalistul și prezentatorul Geoff Keighley a „ascuns” imaginea personajului Death Stranding interpretat de actorul Mads Mikkelsen în teaserul de prezentare a show-ului de deschidere al Gamescom 2019: așteptarea așteptată a lui Hideo Prin urmare, Kojima va fi una dintre vedetele târgului din Köln?

Noul spectacol, curatat de cunoscutul curator al premiilor The Game, se va numi OPN: Opening Night Live și va fi transmis în flux de la standurile festivalului german de videogame de la 20:00 (GMT +2) de la Luni, 19 august.

După cum reitera Keighley însuși în teaserul care surprinde fața lui Mikkelsen și personajul său enigmatic, primele detalii despre formația evenimentului OPN vor fi dezvăluite, marți 6 august. În cadrul Opening Night Live, Geoff Keighley promite să ne arate videoclipuri noi de premieră cu anunțuri care, având în vedere importanța târgului german, va implica toți fanii jocurilor video de pe PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch și, de ce nu, sisteme mobile iOS și Android.

Printre cei care au comentat mesajul social al lui Keighley, există, de exemplu, cei care sunt dispuși să parieze că OPN va oferi conducerii Kojima Productions oportunitatea de a anunța sosirea Death Stranding pe PC sau chiar pe Google Stadia.

În ceea ce privește Death Stranding, în așteptarea ridicării cortinei cu privire la noutățile gameplay-ului și la dezvăluirile care ne așteaptă în show-ul de deschidere Gamescom 2019, trebuie doar să vă reamintim că lansarea blockbuster-ului Hideo Kojima este programat pentru 8 noiembrie pe PlayStation 4 și PS4 Pro.

👀 # DeathStranding pic.twitter.com/ajLUo1OYFZ[19659003Alan—EnriqueHernández(@QuiqueHD)5august2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *