Death Stranding: dezvoltarea este obositoare, dar se desfășoară rapid, Kojima asigură

 Death Stranding pentru PS4: Hideo Kojima dezvăluie detalii despre dublu și subtitrare

Prin paginile profilului său oficial de Twitter în engleză, Hideo Kojima publică o scrisoare deschisă adresată tuturor fanilor săi pentru a confirma că dezvoltarea Death Stranding este obositor, dar că, în ciuda dificultăților legate de natura indie a proiectului, totul se desfășoară după program.

„Death Stranding are în sine elementul a ceva care nu a existat niciodată” Tatăl Metal Gear explică, explicând că această scânteie de originalitate va lumina toate aspectele titlului, cum ar fi „jocul, atmosfera oferită de lumea jocului și elementele vizuale pe care ne-am propus să le creăm„ .

După ce am reiterat acest concept, șeful Kojima Productions profită de oportunitatea de a sublinia că „studioul pe care l-am fondat era o mică companie indie, dar ne vom ocupa Pentru a vă oferi jocul nostru începând cu 8 noiembrie, băieții noștri sunt încă în plină dezvoltare ”.

Conștient de necesitatea de a-și maximiza resursele pentru a crea un joc video triple-A fără a avea fonduri și personal necesar pentru acest tip de proiecte cu buget mare, Hideo Kojima a încercat încă din cele mai vechi stadii de dezvoltare a Death Stranding să să facă o virtute a necesității prin alegând să-și construiască viziunea interactivă post-MGS pe solida tehnologie fundamentele Decima Engine, motorul grafic folosit de Guerrilla Games pentru a dezvolta Horizon Zero Dawn.

Începând cu data de 8 noiembrie a acestui an, prin urmare, vom înțelege dacă ambițiile lui Kojima vor găsi o sinteză în experiența de sci-fi a Death Stranding. pe PS4 și PS4 Pro.

DEATH STRANDING are elementul a ceva care nu a existat niciodată, jocul, atmosfera mondială, vizualurile pe care ne-am propus să le creăm. Studioul pe care l-am înființat era un indies minuscul, dar încercam tot posibilul să livrăm lansarea produsului pe 8 noiembrie. Încă în timpul creșterii de dev🌈 pic.twitter.com/sNvTAc7wwB[19659004Alan—HIDEO_KOJIMA(@HIDEO_KOJIMA_EN)1august2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *