Death Stranding: Kojima finalizează editarea trailerului de lansare

Stranding Death: Kojima

Binele Hideo Kojima continuă să-și actualizeze toți adepții săi pe Twitter pe etapele de asamblare remorcă de lansare of Death Stranding, a cărei publicare ar trebui să sosească în zilele următoare.

După cum a promis câteva zile în urmă, după o scurtă călătorie, designerul de jocuri a revenit la al său studio în Japonia, unde a reînceput să lucreze la filmul care ne va arăta probabil noi scene de joc și poate câteva fragmente de scenete cu personaje noi. Nu este exclus să existe încă un personaj, ale cărui trăsături sunt inspirate de o față familiară, a cărei prezență în joc nu a fost încă dezvăluită.

Așteptând să vedem acest trailer, vă reamintim că jocul va ajunge pe rafturile tuturor magazinelor începând cu data de 8 noiembrie 2019, exclusiv pe PlayStation 4 și PlayStation 4 Pro.

Conform ultimelor declarații ale lui Kojima, la mai bine înțelegeți complotul Death Stranding ar trebui să privim toate filmele disponibile în prezent într-o ordine specifică. Mă întreb dacă trailerul de lansare va ajuta la clarificarea poveștii care va fi fundalul pentru aventura lui Sam Porter Bridges.

Stiai asta Norman Reedus și Sam au multe în comun?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *