Death Stranding nu mai este listat ca ps4 exclusiv pe site-ul oficial

Death Stranding: Will Kojima va arăta un nou personaj

După cum a fost raportat la Forumul ResetEra, se pare că Death Stranding a fost eliminat de pe lista PS4 exclusiviste publicate pe site-ul oficial australian PlayStation. Indicație suplimentară că noul joc Hideo Kojima va fi lansat și pe PC ?

Pagina cu exclusivitate PS4 pe site-ul oficial al PlayStation-ului australian a primit o actualizare curioasă. Așteptarea morții foarte așteptată, de fapt, nu mai apare între jocurile exclusive pentru Sony consola.

După cum puteți vedea mai departe Mașină Wayback până pe 31 mai, jocul Kojima a fost listat ca exclusiv PS4, în timp ce acum nu mai este. Este o greșeală sau o indicație suplimentară Stranding de moarte va fi, de asemenea, lansat pe PC, poate mai târziu?

Mai mult, această îndoială a apărut și odată cu publicarea copertei oficiale a Death Stranding, unde s-a putut observa absența cuvântului „Only on PlayStation”, care este raportat în mod regulat în exclusivitate PS4.

Având în vedere că Stranding de moarte a fost întotdeauna prezentată ca o „consolă exclusivă”, în acest moment șansele ca titlul să fie lansat și pe PC devin din ce în ce mai concrete. Poate că vom afla mai multe la Gamescom 2019 când Death Stranding va fi prezentat la Opening Night Live, Noul spectacol al lui Geoff Keighley găzduit la târgul german? Pentru a afla, tot ce mai rămâne este să așteptăm noi evoluții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *