Death Stranding: o nouă imagine arată efectele apei

Ca întotdeauna foarte activ pe canalele de socializare, Hideo Kojima a postat pe Twitter o nouă imagine preluată din joc Stranding Death, arătând de această dată efectele vizuale ale apei. Să o vedem de aproape.

După cum puteți vedea în tweet-ul afișat în partea de jos a paginii, noua imagine publicată de Hideo Kojima arată o scenă de Stranding de moarte în care este posibil să apreciem efectele vizuale ale apei. În special, putem vedea reflectările, sistemul de iluminare și micile onduleuri ale apei.

Judecând după ceea ce s-a arătat până acum în videoclipuri și în imaginile anterioare, jucătorii Death Stranding se vor găsi în diferite ocazii pentru a face față cursurilor de apă, având grijă să nu piardă obiectele prețioase pe care le vor purta în timpul aventurii.

În ultimele zile, Hideo Kojima publicase și el Două mai multe fotografii ale Death Stranding care i-au arătat protagonistului jocului jucat de Norman Reedus în timp ce se odihnea.

Dacă nu așteptați să aflați mai multe despre noul joc Hideo Kojima, vă recomandăm să nu pierdeți programarea cu Deschiderea nopții live programat la 20:00 pe 19 august, când Death Stranding va inaugura Gamescom 2019 cu o nouă apariție la evenimentul de deschidere a târgului german.

Vă lăsăm cu noua imagine din partea de jos a știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *