Death Stranding: Personajul lui Sam se comportă ca adevăratul Norman Reedus

Death Stranding personajul lui Sam

Hideo Kojima este un perfecționist și, în toate jocurile în care a fost implicat, a pus întotdeauna o atenție de invidiat la detalii. Toată lumea se așteaptă să fie la fel în Stranding Death, și un interviu recent cu Norman Reedus a confirmat așteptările în această privință.

Actorul a dezvăluit că Kojima a încercat în orice mod să îi facă pe jucători să empatizeze cu personajul Sam și s-au identificat cu el, atât de mult încât au introdus niște „ouă de Paște” dacă vrem, făcute astfel încât protagonistul jocului să nu pară un personaj fictiv.

Pentru a reuși, el a modelat-o în întregime ca Norman Reedus, nu doar din punct de vedere al esteticii. Practic, Sam nu are doar caracteristicile lui Reedus, dar este cel din toate punctele de vedere. Mulțumesc muncii din captura de mișcare de fapt, designerul de jocuri a reușit să insereze chiar și cele mai simple și mai banale mișcări pe care actorul le-a efectuat, poate chiar fără să știe că mașinile funcționau, cum ar fi modul de a căscat, de a bate pleoapele sau de a zgâria capul, pentru a au cel mai mare realism și implicare posibile.

Prin urmare, multe gesturi nu vor fi „artificiale”, ci se vor baza pe adevăratele mișcări de rutină ale actorului. Tu ce crezi? Este o idee bună? Va crește într-adevăr senzația de realism din joc?

Între timp, știați că Shuhei Yoshida a comparat Death Stranding cu o serie Netflix?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *