Decay of Logos are o dată de lansare și este un RPG de acțiune inspirat de Dark Souls, Zelda și Shadow of the Colossus

Decaderea Logosului

Absolut de surprinzător este anunțul datelor de lansare ale unui RPG de acțiune foarte interesant inspirat de jocuri video grozave și multe altele. Decaderea Logosului vor ateriza pe PC, PS4, Xbox One și Switch până la sfârșitul lunii august și, în special, pe 27 august pe consola Sony, pe 29 august pe Switch, iar pe 30 august pe PC și Xbox One.

Ne confruntăm cu un proiect care la nivel de joc este inspirat de Dark Souls și The Legend of Zelda, în timp ce din punct de vedere vizual și de cadru, dezvoltatorii se uită la Shadow of the Colossus și Tolkien. Controler, mouse și tastatură în mână, ne putem aștepta să se concentreze pe explorare și combatere, aparent destul de provocatoare între un arsenal variat de arme caracterizate prin mai multe combos, abilități magice și seturi de mișcare mai mult sau mai puțin complexe.

Iată trailerul care a însoțit anunțul datelor de lansare:

În Decay of Logos, preluăm rolul unui tânăr aventurier pe nume Ada, care creează o legătură mistică și extrem de profundă cu o alună care o va însoți în căutarea unei explicații din spatele asaltului Cavalerilor Crimson care a distrus satul tânărului. femeie. O mică odisee care ne va cere să depășim multe obstacole, inclusiv forțe întunecate și inexplicabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *