Demo Cyberpunk 2077 PAX Australia prezintă noi abilități

Cyberpunk 2077 s-ar putea să nu se elibereze încă șase luni, dar asta nu înseamnă că nu primim noi e-mailuri noi de informații pe parcurs.

Săptămâna aceasta la PAX Australia, Bandai Namco, care distribuie jocul în Australia, le-a arătat participanților un pic mai mult din joc, inclusiv unele dintre abilitățile personajului jucătorului.

Raportate de GameSpot, cele două abilități se numesc „Demon Software” și „Nano Wire”. Demon Software le permite jucătorilor să influențeze inamicii, determinându-i să le provoace daune. GameSpot a spus că demo-ul conține V, personajul principal al jocului, folosind capacitatea de a face un NPC inamic să se lovească. Nu este clar dacă abilitatea îi poate face pe dușmani să folosească arme singure.

Nano Wire este descris ca o abilitate de hacking. Permite jucătorilor să se „conecteze cu alte personaje din Night City”. Acest lucru pare că ar putea fi o modalitate de a extrage informații din NPC-uri și alte caractere, sau poate o modalitate prin care caracterele și NPC-urile vor lucra împreună în timpul misiunilor.

Raportul spune că Nano Wire poate fi folosit și ca armă.

Cyberpunk 2077 urmează să se lanseze pe 16 aprilie 2020, pentru PC, PS4 și Xbox One. CD Projekt Red, dezvoltatorul jocului, a lansat recent o mică mână de noutăți, ecrane uluitoare axat pe localizarea principală a jocului, Night City.

La începutul acestui an, am aflat RPG-ul foarte așteptat va avea un mod multiplayer, deși acest mod nu se va lansa alături de joc. Conform CDPR, acesta va lansa cândva. Așa cum se întâmplă adesea cu aceste lucruri, nu a fost prevăzută nici o dată de lansare specifică și nici o fereastră de lansare.

Cu siguranță vom obține mai multe filme și remorci suplimentare, cu cât ne apropiem de lansare. Dar până atunci, iată 48 de minute de joc.

Sursă: GameSpot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *