Descoperi adevărul în Detective Thriller Telling Minciuni, disponibil acum pe iOS

Patru vieți sunt adunate de un incident nefericit. În fața ta se află un laptop de origine misterioasă, plin cu imagini din baza de date NSA. Doi ani de conversații private înregistrate sunt tot ceea ce ai, și ți se cuvine să trimiți împreună povestea. Tu decizi adevărul.

A spune minciuni este un nou thriller detectiv de Sam Barlow, aceeași minte creatoare care ne-a adus la fel de entuziasm Povestea ei. Ca succesor spiritual, A spune minciuni a jucat piese împreună povestea între patru persoane.

La fel ca în Povestea ei, jucătorii vor trebui să caute baze de date pentru a găsi imagini și conecta cuvinte, gânduri și incidente între cei patru civili. Un incident șocant leagă toate cele patru și depinde de jucător să înțeleagă ce s-a întâmplat cu adevărat.

Laptopul este completat cu tot felul de informații preluate din baza de date NSA. Puteți urmări înregistrări, asculta apeluri, căuta videoclipuri prin cuvinte rostite și multe altele. Vei avea nevoie de toate abilitățile tale de somn, dacă vrei să afli adevărul … dacă există.

Ce adevăr vei descoperi? A spune minciuni este disponibil acum în App Store pentru 6,99 USD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *