Destiny 2: Cele mai căutătoare două căutări din joc vor fi simplificate

 Destiny 2

În anul 2 al Destinului 2 au fost introduse numeroase căutări legate de facțiunile prin care este posibilă obținerea de arme mai mult sau mai puțin puternice și, printre acestea, nu putem să nu menționăm întreprinderile foarte lungi ale Wendigo GL3 și Vetta.

Se pare că dezvoltatorii au acceptat în sfârșit feedback-ul utilizatorilor și, în una dintre actualizările viitoare, vor face aceste misiuni mult mai ușoare. Din păcate, acesta este un avantaj de care vor beneficia doar exclusiv Gardienii care nu au obținut încă aceste arme. Vă reamintim că compania Vetta, una dintre cele mai puternice arme dintre cele prezente în prezent în joc (însoțită de incontestabilul ascetic, mitralieră cu energie), necesită efectuarea mai multor ucideri cu lansatoare de grenade și obțineți medalia de traiectorie liniară dificilă în creuzet. Nu este clar dacă compania va trebui să facă și o schimbare, deoarece dorește ca jucătorul să atingă nivelul bestial în domeniul competițional. În ultimul sezon, de fapt, am văzut cum compania Revoker nu mai are nevoie să atingă un nivel glorios specific, ci doar să acumuleze puncte competitive, făcând căutarea mult mai accesibilă.

noutăți pentru cei care au nevoie de armele lui Azzardo, Azzardo Eccelso și Verdict. În plus față de sosirea mai multor săptămâni de Bonus de infamie, Bungie a anunțat că rata obținerii armelor acestor modalități va fi semnificativ crescută și dificultatea Verdictului va fi retușată în jos. Discurs similar este valabil pentru Punctele de valoare ale creuzetului, pe care le puteți acumula în săptămâna 24 septembrie, timp în care puteți juca Pandemonium și obține puncte duble, foarte utile atât pentru a face armura Solsticiului prodigios, cât și pentru deblocarea pistolului Gladio. Redrix.

În ceea ce privește Banner de fier evenimentul va reveni în săptămânile 27 august și 17 septembrie cu câteva faze simplificate ale întreprinderii, astfel încât să le permită tuturor să obțină setul complet fără prea mult efort.

Vă reamintim că Shadowkeep a fost amânată la 1 octombrie, dar salvarea încrucișată a Destinului 2 ar putea ajunge cu câteva săptămâni înainte de extinderea care va începe anul 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *