Destiny 2: Salvează cruce ajunge la sfârșitul verii, așteptând știri importante despre Shadowkeep

 Destiny 2

Directorul Bungie, Luke Smith, a intervenit pe paginile profilului său oficial de Twitter pentru a înființa o destinație 2 specială în săptămâna viitoare (și, prin urmare, până duminică 11 august), permițând companiei americane să dezvălui multe noutăți despre extinderea Shadowkeep și despre versiunea gratuită New Light.

Potrivit executivului Bungie, noul „State of the Game” va fi deosebit de lung și plin de informații pentru a fi „puțin tocilar” : evenimentul va ajuta să arunce o lumină asupra elementelor narative și jucăușe ale primului supliment ambițios de conținut care va sancționa intrarea lui Destiny 2 Guardians în în anul 3 al shooterului de știință întâi după surprinzătoare despărțire a lui Bungie de Activision la începutul anului 2019.

Pentru a seta săptămâna viitoare noua specială pe Shadowkeep și New Light, Smith revine în paginile site-ului oficial al lui Bungie pentru a confirma disponibilitatea casei de software americane pentru launc h Destiny 2 Cross-Save nu mai târziu de sfârșitul verii, pe care amintim că este programat pentru 23 septembrie.

În acest fel, echipa lui Smith ne va permite să stabilim calm lista de prieteni și să ne organizăm în timp. pentru evenimentul care va supăra viața digitală a The Guardians începând cu marți, 1 octombrie cu lansarea expansiunii de sine stătătoare Ombre dal Profondo setată pe Lună și gratuit pentru a juca ediția New Light pe PC, PS4 și Xbox One, cu versiunea Google Stadia așteptată în noiembrie.

Sper să public un post al jocului (avertizare: probabil foarte lung, oarecum până la foarte nerdy) săptămâna viitoare analizând ultimele șase luni de învățare de la Destiny 2 și care conturează felul de schimbări pe care le facem jocului din Shadowkeep și de ce.

– Luke Smith (@thislukesmith) 1 august 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *