Destiny 2: Shadowkeep Eververse Objects nu vor avea niciun impact asupra gameplay-ului

Destiny 2 Shadowkeep

Odată cu lansarea Shadows from the Deep, următoarea expansiune a Destiny 2, Bungie va revoluționa sistemul de microtransacții și va împărți brusc obiectele cosmetice de la joc.

Aceasta înseamnă că tot conținutul achiziționat prin intermediul Argint sau deschiderea Engrame de lumină din sezonul curent (care trebuie neapărat achiziționat, dat fiind faptul că cele gratuite vor conține doar obiecte vechi) nu vor avea niciun impact asupra jocului. Indiferent dacă este vorba despre o coajă Spectrum sau un ansamblu de armuri, aceste obiecte nu vor avea caracteristici specifice și vor deveni piei simple și simple de aplicat obiectelor din inventarul dvs.

Cu toate acestea, acest nou sistem va permite jucătorilor să cumpere toate articolele pe care le doresc cu Light Powder, care poate fi obținut prin îndeplinirea diferitelor obiective săptămânale. La fiecare șapte zile magazinul va fi actualizat cu o selecție de articole așa cum este acum și jucătorii vor putea alege pe care să le ia în funcție de disponibilitatea lor. Începând cu luna octombrie, în plus Everversum poate fi văzut direct din meniul jocului, iar diversele pachete vor fi reduse dacă ai deținut unul sau mai multe obiecte conținute în ele.

Bungie a explicat apoi că veniturile de microtransactions în prezent nu sunt vitale pentru studiu, dar sunt încă venituri foarte utile care pot fi investite în crearea de conținut nou. Este suficient să ne gândim la succesul incredibil obținut de podoabele din Șoapta Viermilor, care a generat suficiente profituri pentru a permite dezvoltarea afacerii Ora Zero, cea a Pandemiei Perfecționate.

Vă reamintim că Destiny 2 Shadows from the Deep va ajunge puțin mai târziu decât se aștepta și poate fi jucat începând cu 1 octombrie 2019. Cu toate acestea, lipsă foarte puțin pentru debut salvați în destinația 2, care va ajunge săptămâna viitoare pentru toți jucătorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *