Destiny 2 Shadowkeep: Luke Smith vorbește despre viitorul jocului și noutățile viitoare

Destin 2

Lipsesc câteva săptămâni acum la începutul anului 3 al Destinului 2 cu debutul lui Ombre dal Profondo, dar știrile pentru weblog-ul trăgătorului Bungie vor începe să ajungă încă de săptămâna viitoare cu lansarea cross-save.

Așa cum am promis în urmă cu câteva zile, prima parte a Luke Smith Postarea lungă a ajuns în sfârșit pe site-ul oficial al casei de software și, aruncând o privire asupra acesteia, este deja posibil să descoperi câteva dintre elementele care vor fi retușate în curând. Începe cu a vorbi despre Pi și trei repere sisteme, care se mândrește acum cu prea multe activități capabile să ofere jucătorului cu Engrammi Potenti. Nu știm cum, dar cu siguranță, în anul 3 nu vom avea la dispoziție atât de multe activități săptămânale cu recompense puternice și nu este clar dacă picăturile lor vor fi slăbite sau vom proceda direct cu o tăietură curată.

De asemenea dificultate pare a fi un subiect foarte drag pentru Bungie, deoarece în ultimele luni au apărut multe construcții care, cu combinația potrivită de echipament și capacitate, permit „topirea” șefilor cu o simplitate jenantă, anulând dificultatea joc. Prin urmare, anumite tipuri de arme vor fi revizuite, modul în care este posibil să se înmulțească cantitatea de daune provocată și orice exotică prea puternică. De fapt, fără prea multe cuvinte, Smith a declarat că regretă că a introdus Whisper of the Worm cu acele avantaje specifice în joc și că campania „Vanilla” din Destiny 2 a fost prea simplă.

În ceea ce privește sosirea constantă a unui nou conținut, se pare că compania din Seattle se străduiește să propună conținut regulat cu Season Pass și să creeze un tot mai nou sistem de jafuri așa cum se vede în anul 2 nu mai este posibil. Prin urmare, este probabil ca în anul 3 al Destinului 2 să poată fi atins un singur sistem pentru toate anotimpurile care încorporează ceea ce a fost văzut cu potirul, element apreciat atât de jucători cât și de dezvoltatori.

Așa cum am menționat cu mult timp în urmă, Bungie trebuie să gestioneze o mulțime de date cu Destiny 2 și ar putea fi, în timp, forțat să taie ceva. Una dintre aceste reduceri ar putea implica Azzardo și, mai precis, unul dintre cele două moduri. În unele moduri, de fapt, dezvoltatorii vor încerca să înțeleagă care dintre modurile Clasic și Excelent vor fi preferatele jucătorilor, pentru a-l păstra și arunca pe celălalt.

De asemenea, s-a făcut referire la nou sistem Everversum, ale cărui microtransacții sunt de mare ajutor echipei (pielea lui Sussurro a finanțat crearea Ora Zero!), și pe interfață nouă a sarcinilor. Începând cu luna octombrie viitoare, dimensiunile vor fi separate, iar companiile și jucătorii de computer vor putea ajunge pe ecran cu o singură apăsare de taste. Chiar și magazinul lui Tess va avea un ecran în meniul Destinații, ceea ce va face mult mai ușor accesarea magazinului său.

În acest moment, nu mai rămâne altceva de făcut decât să așteptăm a doua și ultima postare a lui Luke Smith, în care vom vorbi în special despre Super.

Destiny 2 Shadowkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *