Dezvoltatorii Ooblets primesc insulte după acordul de exclusivitate cu Epic

OOBLETS

Ooblets va fi publicat temporar la Magazinul Epic Games, datorită unui acord între Glumberland și compania Fortnite. Acest lucru nu trebuie să fi trecut la geniul unora dintre jucători, până la punctul de a-i împinge să-i acopere pe insăinuitorii titlului cu insultele gratuite.

Glumberland , casa de software independentă din spate Ooblets, este un mic studio compus de Rebecca Cordingley și Ben Wasse. Jocul lor a fost original pentru a fi publicat de Dublă bine, cel puțin până când compania lui Tim Schafer a fost achiziționate de Microsoft. În acel moment, planurile s-au schimbat, iar băieții de la Glumberland au acceptat propunerea lui Epic: să își publice jocul exclusiv pe Magazinul Epic Games, primirea unui împrumut pentru completarea dezvoltării titlului.

Deși cunoscutul jurnalist Jason Schreier și alți jucători din industrie au fost pledând pentru politicile magazinului Epic Games, aceste acorduri de exclusivitate sunt încă vizionate de un anumit fel de jucători. Unii utilizatori, în special, s-au descurcat la dezvoltatorii Ooblets, trimițându-le insulte și amenințări gratuite prin canalele sociale.

Scriind în Patreon, Rebecca Cordingley și Ben Wasse au vorbit despre mesaje teribile pe care le-au primit după ce și-au anunțat acordurile cu Epic Games.

„Suntem devastați. Am primit mii de mesaje de ură și amenințare pe fiecare platformă posibilă, fără întrerupere. Este foarte dureros, în special după ce am avut o relație pozitivă și de susținere cu publicul nostru în timpul procesului de dezvoltare a jocului.

Știrea a fost comentată și de Jocuri epice , care este un post publicat pe site-ul său web a declarat: „Acest fapt evidențiază o tendință tulburătoare care compromite dialogul cu publicul, urmată de crearea intenționată de informații false, însoțite de hărțuire față de parteneri și de promovarea temelor de ură și intimidare față de ceilalți” .

Indiferent dacă sunteți sau nu de acord cu politicile de exclusivitate ale Epic Games, acest tip de reacție publică este foarte greu de justificat. Ce crezi despre asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *