Digimon ReArise vine pe mobil mai târziu în această toamnă

Un Digimon misterios care se numește Herissmon și-a găsit drumul în smartphone. Fără idee de unde a venit acest Digimon sau cine este, căutați răspunsuri doar pentru a fi întrerupți de o forță misterioasă cunoscută sub numele de „Spirale”. Cu lumea digitală în pericol, depinde de dvs. să aflați povestea ReArise!

Digimon ReArise este o aventura Digimon cu totul noua de la Bandai Namco. Jucătorii vor asuma rolul unui Digimon Tamer care va întări relații de prietenie cu mai multe Digimon. Personaje noi și Digimon vor apărea pentru prima dată în acest joc, așa că așteaptă cu nerăbdare asta!

Ca Tamer, vei fi proprietarul propriului DigiTown, un refugiu sigur în lumea digitală în care Digimonul tău poate veni să se joace și să se relaxeze. Alți Tameri vor putea vizita DigiTown și vă puteți ajuta reciproc cu obiectivele orașului.

Digimonii care locuiesc în DigiTown-ul dvs. vor avea cereri pentru dvs. Îndeplinirea lor va crește relația cu tine, iar calea către Digivolution se va dezvălui! Asigurarea că Digimonul tău este fericit este cheia succesului, deoarece afectează și performanțele lor de luptă!

Puteți lua echipa dvs. de Digimon și lupta cu alți jucători în lupte strategice 5 pe 5. Intrați în parcul de luptă pentru a vedea cum echipa ta se ridică față de Digimonul altor jucători și concurează pentru premii minunate!

Digimon ReArise este programat să fie lansat pe 21 octombrie 2019 în App Store și Google Play Store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *